Info biznis dan 3. oktobra u Banjoj Luci

02.10.2014. 14:26 / Izvor: eKapija.ba
Info biznis dan 3. oktobra u Banjoj Luci

U sklopu projekta ,,Preduzetništvo za mlade‚‚ Savjet omladinskih organizacija Banja luka će u petak 03.10.2014. sa pocetkom u 16h, u prostorijama amfiteatra Doma omladine, organizovati INFO BIZNIS DAN.

U sklopu projekta "Preduzetništvo za mlade" Savjet omladinskih organizacija Banja luka će u petak 03.10.2014. sa početkom u 16h, u prostorijama amfiteatra Doma omladine, organizovati INFO BIZNIS DAN.

INFO BIZNIS DAN  je koncipiran kao prezentacija organizacija i njihovih preduzetničkih programa i edukacija za mlade.  U amfiteatru Doma omladine 03.10.2014. godine sa početkom u 16h svoje preduzetničke programe za mlade ce predstaviti: Savjet omladinskih organizacija Banja luka, OKC Banja luka, Bizoo program koji realizuje Posao.ba, Inovacioni centar Banja luka.

INFO BIZNIS DAN  je prilika za mlade koji su zainteresovani za karijeru u preduzetništvu, da se informišu o programima i edukacijama na koje se mogu prijaviti i učestvovati, a sa druge strane prilika i za organizacije da dodju do svoje ciljne grupe.

Nakon ovog događaja, Savjet omladinskih organizacija će do kraja mjeseca u sklopu istog projekta organizovati i edukaciju na temu preduzetništva.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave