Četvrto izdanje Change konferencije

13.08.2019. 09:02 / Izvor: Akta.ba
Četvrto izdanje Change konferencije

Prošlogodišnje izdanje okupilo je preko 400 stručnjaka iz IT svijeta, a novi Change nastavlja spajati IT zajednicu.

Softverska konferencija Change posvećena enterprise rješenjima i ove godine okuplja svjetske stručnjake i regionalnu IT zajednicu.

U tvornici Kraš u Zagrebu 28. septembra 2019. nastavljamo uspješnu tradiciju dovođenja svjetski renomiranih predavača našoj publici, a o tome smo razgovarali s direktorom programa konferencije Aleksanderom Radovanom:

"Ove godine će nam se predstaviti Jeff Prosise, stručnjak za cloud aplikacije temeljene na Microsoft Azure tehnologiji, vještačkoj inteligenciji i mašinskom učenju. Jeff će u sklopu Change konferencije održati i jednodnevnu radionicu temeljenu na Microsoft Azure tehnologiji. Poput Jeffa, vrlo čest gost najboljih konferencija u Europi, Viktor Farčić također će obogatiti naš program novostima vezanim uz DevOps problematiku, mikroservise, automatiziranje procesa razvoja korištenjem CI/CD i TDD metodologijama. Trenutno radimo na sadržaju konferencije, a ovim putem pozivamo sve koji žele podijeliti svoje znanje i iskustvo na Change konferenciji da se prijave za predavača".

Kao i prošlih godina, osim tri tracka ispunjenih tehničkim i poslovnim temama, jedan track je rezervisan za radionice na kojima će zainteresirani posjetioci imati priliku učiti od faze postavljanja arhitekture, developmenta, isporuke softvera pa sve do automatiziranog testiranja istog.

Prošlogodišnje izdanje okupilo je preko 400 stručnjaka iz IT svijeta, a novi Change nastavlja spajati IT zajednicu.

Trenutno su putem Entrio sistema u prodaji dostupne early bird ulaznice po cijeni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Change novosti, detaljnije informacije o predavačima, programu i temama konferencije možete pratiti na službenom webuFacebook i Twitter profilu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave