Meeting G2.5 konferencija od 4. do 6. studenoga u Zagrebu

27.08.2019. 15:28 / Izvor: Akta.ba
Meeting G2.5 konferencija od 4. do 6. studenoga u Zagrebu

Poslovni susret Hrvata domovinske i iseljene Hrvatske održat će se okrugli, peti put, početkom studenoga.

Meeting G2.5 konferencija održat će se od 4. do 6. studenoga pod sloganom "Gradimo poslovne mostove" u organizaciji Udruge za poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske – MEETING G2.

Poslovni susret Hrvata domovinske i iseljene Hrvatske održat će se okrugli, peti put, početkom studenoga. Sudionike u tri dana održavanja konferencije Meeting G2.5 očekuje bogat program, a pridružit će im se i brojne osobe iz hrvatskog političkog i poslovnog svijeta. 

Glavni je cilj Konferencije umrežavanje poslovnih ljudi hrvatskog podrijetla iz svih dijelova svijeta. To predstavlja našu kontinuiranu misiju koja će nam biti u fokusu i ove jeseni. Peta Konferencija opet će predstaviti Hrvatsku kao iznimno zanimljivo mjesto za ulaganja s naglaskom na pojedine industrije, a sudionici će dobiti jedinstvenu priliku za sklapanje novih poznanstava i kontakata.

"Posebno smo ponosni što Udruga kontinuirano radi na osnaživanju suradnje s hrvatskim komorama širom svijeta koje iz godine u godinu postaju sve važniji faktor u pomaganju našim izvoznicima na lokalnim tržištima. Kontinuirano gradimo poslovne mostove i potičemo ulaganja prema Hrvatskoj, pa je dosad ostvarena suradnja između Hrvatske i 26 zemalja s pet kontinenata. Prošle godine predstavili smo četiri australsko-hrvatske gospodarske komore, a ove ćemo godine organizirati predstavljanje hrvatskih poduzetnika iz Austrije što će biti i dodatan razlog za dolazak u Zagreb", poručuju organizatori.

Brojke ostvarene na dosadašnjim konferencijama:

 •       4 konferencije                                                                                       •     32 govora / predavanja

•       750+ sudionika                                                                                     •     38 start-upova / studentskih udruga

•       220+ poslovnih    ljudiiz27 zemalja svijeta*                                     •     30+ medija (stranih i domaćih)

•       31 panela s više od 177panelista                                                       •     3 poslovna izleta i 18 posjećenih  lokacija

*Argentina, Australija, Austrija, BiH, Bolivija, Brazil, Čile, Danska, Ekvador, Finska, Francuska, Hrvatska, Italija, Južnoafrička Republika, Kanada, Kolumbija, Makedonija, Meksiko, Monako, Njemačka, Peru, Slovenija, Španjolska, Švicarska, Venezuela, Velika Britanija, SAD..

Na internetskoj stranici meeting-g2.com možete pronaći detaljnije informacije o ovogodišnjem programu kao i informacije o prva četiri skupa i realiziranim ciljevima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave