NAJPOSJEĆENIJI SAJAM

Poznat datum i zemlja partner Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar

13.02.2024. 14:22 / Izvor: Akta.ba
sajam mostar

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar ove će se godine održati od 16. do 20. travnja, a zemlja partner je Republika Hrvatska.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar ove će se godine održati od 16. do 20. travnja, a zemlja partner je Republika Hrvatska, potvrdio je Feni glasnogovornik Oliver Cvitković kazavši da je još rano govoriti o detaljima samog sajma, kao i broju izlagača.

Iz Općine Tomislavgrad već su pozvali domaće gospodarstvenike i sve zainteresirane da se predstave na ovom najposjećenijem sajmu u široj regiji.

Kako su napisali, Mostarski sajam okupit će, kao i proteklih godina, veliki broj izlagača, te biti popraćen mnoštvom poslovnih foruma, bogatim konferencijskim programom i poslovnim susretima na kojima će gospodarstvenici imati priliku razmijeniti iskustva, proširiti krug poslovnih poznanstava, unaprijediti vlastito poslovanje kroz sklapanje poslovnih ugovora, kao i edukacije koje će im u sklopu programa sajama biti na raspolaganju.

Inače, prošlogodišnji 24. Sajam gospodarstva u Mostaru napravio je veliki iskorak kada je riječ o posjetu štandovima, promociji izlagača i konferencijskom dijelu.

Izlagači su iskazali jak poduzetnički duh, što je rezultiralo brojnim poslovnim dogovorima. Interes za nastup na sajmu pokazale su i zemlje koje ranije nisu bile prisutne u Mostaru i najavile su svoj dolazak i ove godine.

Na sajmu se govorilo u ulaganjima u BiH, korištenju europskih fondova, prekograničnoj suradnji, gastronomiji, zapošljavanju mladih i IT sektoru itd. Opću sajamsku izložbu, pratila je i tradicionalna podsajamska manifestacija Sajam turizma, odnosno sajam vina i vinogradara te raznovrstan kulturno-zabavni program za sve uzraste.

Zemljopisna pozicija Hercegovine, kao najjačeg tranzita izmedu zemalja i kultura idealno je mjesto za razvijanje poslovnih veza koje spajaju dijelove europskih i svjetskih tržišnih prostora.

Sa svojim turističkim potencijalima, bogatom povijesnom i kulturnom baštinom, Mostar i Hercegovina su ujedno i idealna destinacija za ugodan i sadržajan odmor.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave