Novi datum održavanja "SMART IT UP" foruma

02.11.2021. 13:09 / Izvor: Akta.ba
Smart it up

"SMART IT UP" forum biće održan 17. novembra (srijeda) u prostorijama Tehnološkog centra u Banjaluci.

Prvi "SMART IT UP" forum u organizaciji kompanije LANACO, Centra za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis i kompanijom Westport Consulting, zakazan za 3. novembar odgođen je za novi datum.

Radi povećanih mjera opreza tokom pandemije COVID-19 i trenutne zdravstvene situacije predavača/učesnika panel diskusije, te odgovornosti organizatora prema svim drugim učesnicima, "SMART IT UP" forum biće održan 17. novembra (srijeda)  u prostorijama Tehnološkog centra u Banjaluci.

Na prvom forumu u Banjaluci, događaj će okupiti predstavnike gradova, akademskih ustanova, ministarstava te globalne kompanije Porsche, a koji će tokom panel diskusije na temu: "Održiva rješnja u svrhu dekarbonizacije Republike Srpske" razgovarati o načinima transformacije gradova i integracije rješenja.

Cilj foruma je postavljanje osnova za pokretanje koncepta nisko-karbonskog urbanog razvoja u Republici Srpskoj kroz promociju, sigurnih, inovativnih, čistih i zdravih tehnoloških rješenja.

U sklopu projekta "Platforma za nisko-karbonski urbani razvoj Republike Srpske" planirano je i održavanje foruma u Trebinju, Doboju i Bijeljini.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave