E-commerce konferencija u Skoplju 11. novembra dovodi vrhunske govornike

28.10.2022. 08:27 / Izvor: Akta.ba
E-commerce Asocijacija

E-commerce Asocijacija iz Makedonije organizuje petu jubilarnu E-commerce konferenciju, a Asocijacija "eComm" iz BiH kao jedan od partnera vam osigurava 30% popusta na karte.

E-commerce Asocijacija iz Makedonije organizuje petu jubilarnu E-commerce konferenciju, a Asocijacija “eComm“ iz BiH kao jedan od partnera vam osigurava 30% popusta na karte.

E-commerce konferencija: “E-commerce  Accelerate“ održava se u hotelu DoubleTree by Hilton, Skoplje 11. novembra ove godine. A kao što smo već najavili pripreme su u punom su jeku, da bi se i ove godine kreirao događaj na kome će svi učesnici moći proširiti svoje znanje, ali steći i nova poznanstva.

U najbogatijoj agendi do sada, konferencija će ugostiti preko 25 domaćih i stranih stručnjaka iz 10 različitih zemlja u svijetu, koji će svoja iskustva i znanja prenijeti kroz izlaganja, panel diskusije i neformalni razgovor.

Program ovogodišnje konferencije biće fokusiran na mogućnosti koje nudi e-trgovina u regiji, promjene u navikama kupaca uzrokovane e-trgovinom, važnost podataka, ulogu marketinga i novih tehnologije u online prodaji, te će predstaviti uspješne e-trgovce iz regije.

Neki od govornika su:

  • Amen Siala - Google, savjetnik za digitalni rast
  • Nikola Mehandžić - Payoneer, menadžer na nacionalnom nivou za Srbiju, Centralnu i Istočnu Evropu
  • Petar Jevtić - Meta, regionalni partner za korisnike.
  • Ermin Brkić - Korpa.ba, izvršni direktor
  • Rasim Memagić - Alma Ras, generalni menadžer i predsjednik odbora

O ostalim govornicima možete saznati na linku.

Upravo zbog prisustva velikih imena iz svijeta biznisa mnogi kao jednu od najvećih vrijednosti ove konferencije vide i networking. 11. Novembra nakon same konferencije je planiran veliki networking party, te sljedeće jutro planinarenje i roštilj za sve predstavnike prijavljenih kompanija. Sve to je uključeno u samu cijenu karte.

Više informacija o agendi, naš kod za popust od 30% i sve ostale detalje vezane za konferenciju, možete dobiti javljanjem na mail: info@e-commerce.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave