Naučni skup: Savremena teorija i praksa u graditeljstvu

02.01.2015. 13:45 / Izvor: eKapija.ba
Naučni skup: Savremena teorija i praksa u graditeljstvu

Na XI međunarodnom naučno-stručnom skupu "Savremena teorija i praksa u graditeljstvu", koji će biti održan23. i 24. aprila 2015. godine u Banjoj Luci, razmatraće seaktuelni problemi i razmijeniti iskustva i saznanja.

Na XI međunarodnom naučno-stručnom skupu "Savremena teorija i praksa u graditeljstvu", koji će biti održan23. i 24. aprila 2015. godine u Banjoj Luci,  razmatraće seaktuelni problemi i razmijeniti iskustva i saznanja iz savremenih dostignuća teorije i prakse vrlo široke oblasti graditeljstva kod nas i u svijetu.

Organizatori Skupa:

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske

Arhitektonsko -građevinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci

Privredna komora Republike Srpske

Zavod za izgradnju a.d Banja Luka (ZIBL)

Skup će, kao i prethodnih deset, biti otvoren za sve teme koje su u funkciji unapređenja i razvoja savremene teorije i prakse u graditeljstvuibićemjesto na kojem će se prikazatii analizirati i rješenja, vezana za realizaciju konkretnih projekata u Republici Srpskoj,  BiH i bližem i daljem okruženju.

Prema propozicijama, učesnici Skupa, koji se odluče da napišu rad za ovaj naučno-stručni Skup, potrebno je da,najkasnije do 3. februara 2015. godine,dostave naslov rada sa rezimeom od 120-150 riječi na adresu:Zavod za izgradnju a.d. Banja Luka, Ulica Marije Bursać br. 4, 78000 Banja Luka, odnosno na e-mail:zibl@ inecco.net,  uz naznaku «naučno stručni skup».

Naučno-stručni odbor Skupa će do 9. februara 2015. godine, na osnovu dostavljenog rezimea,  obavijestiti autore o prihvatanju /neprihvatanju predloženog rada.

Rok za dostavljanje prihvaćenih radova u obliku "camera ready" je 25. mart 2015. godine. Uputstvo za pripremu radova za štampu u "Zborniku radova", biće naknadno dostavljeno svakom autoru rada. Radovi će biti objavljeni i u elektronskom obliku u vidu CD-ROM-a. Radovi koji ne budu pripremljeni prema datom uputstvu neće biti publikovani.

O detaljnom programurada Skupa (vrijeme i dužina izlaganja rada), kotizaciji i dr., učesnici će biti blagovremeno obaviješteni.

Kontakt: 

Gorana Stanarević Kenjalo, dipl.novinar,

tel.: + 387 (0)51/225-165 ili + 387 (0)65/518-854

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave