Forum o perspektivama razvoja bh. poljoprivrede u Prijedoru

25.01.2017. 13:49 / Izvor: Akta.ba
Forum o perspektivama razvoja bh. poljoprivrede u Prijedoru

Nakon uspješno održanih foruma na temu poljoprivrede i ruralnog razvoja u Travniku i Livnu, nastavljaju se aktivnosti.

Nakon uspješno održanih foruma na temu poljoprivrede i ruralnog razvoja u Travniku i Livnu, Ured specijalnog predstavnika Evropske unije u Bosni i Hercegovini (EUSR) nastavlja sa aktivnostima u  okviru svog projekta o perspektivama razvoja bh. poljoprivrede i mogućnostima koje nude EU integracije.

Naredni forum će biti održan u Prijedoru u hotelu Prijedor u četvrtak, 26. januara 2017. godine sa početkom u 12:00 sati.

Forum će otvoriti uvodnim obraćanjem zamjenik šefa Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini Khaldoun Sinno i ambasadorica SR Njemačke u BiH Christiane Hohmann.

Prisutnima će se nakon toga obratiti domaći, regionalni i međunarodni stručnjaci. Nakon foruma prisutni će moći posjetiti informativno-edukativni sajam, na kome će izlagati partneri projekta, GIZ ProLocal program i USAID/Sweden projekat FARMA II, te Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče (UPIP) i Farmofit - Fabrika stočne hrane Rapić iz Gradiške.

Izjave za medije predviđene su prije početka foruma u 11:30 sati, a mediji se pozivaju i da zabilježe otvaranje foruma i uvodne govore gospodina Sinne i ambasadorice Hohmann.

PREUZMI DOKUMENT:
agenda.docx

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave