Novi ciklus besplatnog trening programa AP Lab Cloud Masters

11.02.2019. 14:59 / Izvor: Akta.ba
Novi ciklus besplatnog trening programa AP Lab Cloud Masters

Formalno obrazovanje odlična je baza za svakog pojedinca, međutim da bi ispunili i realizirali puni lični potencijal, neophodno je kontinuirano ulagati trud u nadogradnju vještina i znanja.

Formalno obrazovanje odlična je baza za svakog pojedinca, međutim da bi ispunili i realizirali puni lični potencijal, neophodno je kontinuirano ulagati trud u nadogradnju vještina i znanja. S namjerom da pruži podršku mladima u obrazovanju i karijeri, kompanija Authority Partners 2014. godine je pokrenula AP Lab – Talent and Innovation Center. Zadovoljstvo nam je najaviti da u martu kreće novi ciklus blesplatnog trening programa AP Lab Cloud Masters.

AP Lab je dizajniran da pruži priliku svim zainteresiranim da steknu praktično iskustvo i usavrše vještine potrebne za razvoj, testiranje i isporuku IT proizvoda klijentu.

Predstojeći AP Lab Cloud Masters trening program donosi vam 16 sedmica prvoklasnih predavanja, uzbudljive izazove, gostujuće predavače, najnovije tehnologije i mnogo više. Tokom programa polaznici će steći duboko razumijevanje svih aspekata softver inžinjeringa. Važno je napomenuti da Authority Partners kroz program prepoznaje najtalentovanije i nudi im šansu da postanu dio tima.

U sklopu AP Lab trening programa do sada su održane 23 trening sesije, kroz koje je prošlo 245 praktikanata, od kojih je 79 najtalentovanijih zaposleno u kompaniji Authority Partners.

 

"Taj prvi dodir sa radnim iskustvom vrlo je važan s obzirom na to da vas može odvući u različite smjerove vaše karijere. Nakon završene prakse u AP Lab-u jedva sam čekao da počnem raditi i sebe sam vidio kao nekog ko se bavi softver inženjeringom. Ta tri mjeseca rada u meni su otklonila strah od novih i nepoznatih stvari, tehnologija i izazova", kazao je Luka Pejović, koji trenutno radi kao softver inženjer u Authority Partners-u.

Authority Partners je i ove godine u potrazi za talentovanim i entuzijastičnim mladim ljudima koji su zainteresovani za karijeru u softver inžinjeringu. Rok za prijavu je 17. februar 2019. godine, a više informacija o trening programu možete naći na web stranici www.authoritypartners.com

Izvrsno i odgovorno poslovanje, koje Authority Partners realizira u Bosni i Hercegovini četrnaest godina, usmjereno je između ostalog ka pozitivnom rastu i razvoju softverske industrije, ali i društva uopće. Svjesna okruženja u kojem djeluje ova kompanija brojnim aktivnostima, kao što je AP Lab, nastavlja sa pozitivnom praksom koja će doprinijeti tome da jednog dana BiH postane mnogo bolje mjesto za život.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave