AluKönigStahl za partnerske firme organizuje posjetu sajmu Frontale u Nirnbergu

16.01.2020. 11:49 / Izvor: Akta.ba
AluKönigStahl za partnerske firme organizuje posjetu sajmu Frontale u Nirnbergu

U periodu od 18-21. marta 2020. godine održava se najveći ovogodišnji sajam iz oblasti prozora, vrata i fasada u Njemačkoj.

U periodu od 18-21. marta 2020. godine održava se najveći ovogodišnji sajam iz oblasti prozora, vrata i fasada u Njemačkoj.

Sajam Fensterbau Frontale se organizuje u Nirnbergu svake dvije godine, gdje se arhitekti, investitori i metaloprerađivači informišu o novim profilnim sistemima, mašinama, sigurnosnim tehnikama, digitalnim rješenjima i mnogim drugim elementima. U 2018. godini je bilo preko 111.000 posjetitelja sa preko 810 izlagača iz 42 zemlje.

I ove godine, AluKönigStahl je omogućio velikom broju partnerskih firmi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije i Kosova da prisustvuju sajmu u cilju boljeg poslovanja i umrežavanja domaćih firmi sa inostranim kompanijama i investitorima. "Naši partneri uvijek imaju široku lepezu benefita kroz stručne edukacije, tehničku podršku i pristup velikoj mreži kontakata", kažu iz kompanije.

Predstavnici AluKönigStahl-a će pripremiti obilazak i upoznavanje s najkvalitetnijim brendovima na tržištu vrata i prozora, kao što je Schüco brend u segmentu PVC sistema i Warema brend u segmentu zaštite od sunca.

Ovim putem žele pozvati sve zainteresirane firme da se pridruže na njihovom Schüco štandu broj 503 (sala 7) i Warema štandu broj 618 (sala 7).

Poznati brendovi garantiraju asortiman visokog kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava kako trendovima u arhitekturi, tako i građevinskim propisima. Njihovi metaloprerađivački partneri, sa svojim inženjerima i tehničarima su spremni na usvajanje novih tehnologija i metoda.

Raduju se budućim projetkima partnerskih firmi iz Bosne i Hercegovine i regije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave