Upoznajte inovacije: AluKönigStahl pokreće online platformu i.NNOVATIONNOW

14.01.2021. 12:31 / Izvor: Akta.ba
Upoznajte inovacije: AluKönigStahl pokreće online platformu i.NNOVATIONNOW

AluKönigStahl pokreće platformu na kojem će prezentovati inovacije njihovih jer se ove godine neće organizovati najveći sajam građevinarstva BAU zbog aktuelne pandemije.

AluKönigStahl pokreće platformu na kojem će prezentovati inovacije njihovih jer se ove godine neće organizovati najveći sajam građevinarstva BAU zbog aktuelne pandemije.

"Globalna pandemija COVID-19 onemogućila nam je posjetu BAU sajma u Münchenu. Međutim, s našom novom online platformom i.NNOVATIONNOW, vrlo jednostavno ćemo München dovesti k Vama, na desktop ili pametni telefon i kroz nju predstaviti najvažnije proizvode i trendove Schüco, Jansen i Warema - tokom čitave godine", navode iz ove kompanije.

Pomoću nje moći ćete doživjeti prezentacije proizvoda u navedenom datumu ili u vrijeme koje će vama najviše odgovarati. Također, u programu će biti i drugih mogućnosti: virtualni tematski obilasci, pojedinačni webinari uživo ili u streamu.

Dana, 4. februara / veljače u 10:00 sati AluKönigStahl će vam otvoriti potpuno novi prozor na: https://alukoenigstahl-inow.com/bs/

Online platforma i.NNOVATIONNOW biće usmjerena na 3 teme koje će zasigurno oblikovati izgradnju u godinama koje su pred nama:

1. HEALTH (Zdrava gradnja) - Od prirodne ventilacije sa zvučnom izolacijom do povrata toplote i pristupačnosti za prozore, vrata i klizna vrata.

2. SMART (Inteligentna gradnja) - Brža i učinkovitija proizvodnja, tekstilne fasade i još mnogo toga za pametno planiranje, izgradnju i rad.

3. SECURITY (Sigurna gradnja) - Različita rješenja za osnovnu potrebu za sigurnošću i zaštitom od provale, sabotaže, požara i špijunaže.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave