Industrija namještaja se okuplja na najvećoj svjetskoj izložbi İMOB 2021

15.07.2021. 09:05 / Izvor: Akta.ba
Industrija namještaja se okuplja na najvećoj svjetskoj izložbi İMOB 2021

CNR Holding već 19 godina bez prekida održava izložbe namještaja kako bi podržao trgovinu industrijom namještaja i obim poslovanja.

Pod pokroviteljstvom turskih državnih institucija BPI pruža priliku prisustvovanja İMOB 2021 - Međunarodnom sajmu namještaja, koji će se održati u periodu između 3-8. augusta 2021. godine u Istanbulu. 

CNR Holding već 19 godina bez prekida održava izložbe namještaja kako bi podržao trgovinu industrijom namještaja i obim poslovanja. 

CNR IMOB - 17. Međunarodni sajam namještaja u Istanbulu dat će veliki doprinos turskoj industriji namještaja, s ciljem da postane jedan od najvećih svjetskih izvoznika namještaja, kako bi postigao svoj cilj. Pozdravljajući industrijske kupce iz cijelog svijeta.CNR IMOB održat će se u središtu globalne trgovine, CNR Expo Istanbul Expo Center.

CNR IMOB, koji izvozi u 158 zemalja i sam je najveća svjetska izložba namještaja, prepoznat je kao "Trgovački centar namještaja", posebno u Turskoj i susjednoj regiji. Izlagačke kompanije zadovoljavaju vrlo značajan dio potreba Turske za namještajem, zajedno s Evropom, Bliskim Istokom, Srednjom Azijom, Sjevernom Afrikom i Zajednicom nezavisnih država.

Primajući svake godine ogromno interesovanje svjetskih proizvođača namještaja, CNR IMOB bit će organiziran na izložbenom prostoru od 150 hiljada četvornih metara s 11 hala. 

Kategorije proizvoda:

1. Moderan i avangardni namještaj 

2. Modularni namještaj

3. Klasični i neoklasični namještaj

4. Uredski namještaj

5. Namještaj za bebe, djecu i tinejdžere

6. Posteljina Proizvodi i sistemi

7. Komplementarne jedinice i pribor

8. Ostalo 

Da biste zauzeli svoje mjesto na CNR IMOB 2021 i iskoristili obim izložbe (i okoristili se izložbom)kontaktirajte BPI profesionalni tim 

WEB: www.bpi.ba

MAIL: amila.tokic@bpi.ba/ Info@bpi.ba

MOB: +38762790048

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave