Priprema sajma "GRAPOS-EXPO" u završnoj fazi

27.04.2022. 08:09 / Izvor: Akta.ba
Grapos

Nakon dvije godine pauze (zbog pandemije Covid-19), ponovo se održava Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO“.

Nakon dvije godine pauze (zbog pandemije Covid-19), ponovo se održava Međunarodni sajam poduzetništva i obrta "GRAPOS-EXPO".

Sajam će se održati u terminu od 17. do 20. maja u poslovnoj zoni Fering u  Gračanici.

Zadnji, deseti sajam održan 2019. godine dobio je visoke ocjene za dobru organizaciju, a prije svega dobru promociju privrednih grana od značaja za lokalni i regionalni razvoj, a i ukupni privredni ambijent.

Stvorena su nova pozitivna saznanja o vlastitim vrijednostima, o tehnološko-proizvodnom nivou, kao i marketinškom razvoju. Zahvaljujući jakoj poduzetničkoj aktivnosti, partnerstvu među nosiocima projekta, iskustvu organizatora te dobroj pripremi i planiranju, deseti sajam je bio uspješan.

"Svaki naredni sajam je potrebno dopunjavati i popravljati, pažljivo posmatrati kretanja i promjene u privrednom okruženju, kako bi sajam stalno bio aktuelan i prihvatljiv za izlagače i posjetioce. Vjerujemo da će ovogodišnji sajam biti korak dalje", rekao  je gradonačelnik Nusret Helić o Sajmu.

U.D. "Boms-expo" d.o.o. Gračanica je u završnoj fazi priprema sajma.

I na ovaj način pozivamo privrednike,obrtnike da svojim učešćem na sajmu uveličaju gračanički razvojni projekat ali i sve građane Gračanice i okoline da ga posjete.

"Budućnost se ne očekuje, ona se gradi", poručili su organizatori.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave