REDAH: Završna prezentacija projekta o poslovoj infrastrukturi, 13. jula 2010. godine u Mostaru

Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

REDAH: Završna prezentacija projekta o poslovoj infrastrukturi, 13. jula 2010. godine u Mostaru

07.07.2010. 14:16 / Izvor: eKapija.ba

REDAH je uspješno završio provedbu projekta "Jačanje kapaciteta za razvoj i upravljanje poslovnom infrastrukturom", koji je usmjeren na jačanje kapaciteta u Hercegovini za kreiranje i promociju osnivanja poslovnih zona. Projekt je financirala Vlada Kraljevine Španjolske putem Španjolske agencije za međunarodnu razvojnu suradnju – AECID.

Tim povodom, REDAH organizira završnu prezentaciju samog projekta koja će se održati 13.07.2010. godine s početkom u 12:00 sati na Buni, Mostar u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu.

Prezentaciji će prisustvovati Veleposlanik Kraljevine Španjolske, NJ.E. Alejandro Alvargonzález San Martin, Ministar Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, Direktor razvojne agencije Republike Srpske, Predsjednici Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, Županije Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije, resorni županijski ministri, gradonačelnik Mostara i načelnici općina iz Hercegovine, lokalne razvojne agencije i NVO-i.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave