AluKönigStahl sa bh. firmama na sajmu Fensterbau Frontale 2018

16.03.2018. 10:41 / Izvor: Akta.ba
AluKönigStahl sa bh. firmama na sajmu Fensterbau Frontale 2018

Predstavnici AluKönigStahl-a će pripremiti obilazak i upoznavanje s najkvalitetnijim brendovima na tržištu vrata i prozora.

U periodu od 21-24. marta 2018. godine održava se najveći ovogodišnji sajam iz oblasti prozora, vrata i fasada. Sajam Fensterbau Frontale se organizuje u Nirnbergu svake dvije godine, gdje se arhitekti i metaloprerađivači informišu o novim profilnim sistemima, mašinama, sigurnosnim tehnikama i mnogim drugim elementima.

I ove godine, AluKönigStahl je omogućio velikom broju partnerskih firmi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije i Kosova da prisustvuju sajmu u cilju boljeg poslovanja i umrežavanja domaćih firmi sa inostranim kompanijama. "Dajemo maksimalnu podršku našim partnerima kroz stručne edukacije, tehničku podršku i pristup velikoj mreži kontakata", kažu iz kompanije.

Predstavnici AluKönigStahl-a će pripremiti obilazak i upoznavanje s najkvalitetnijim brendovima na tržištu vrata i prozora, kao što je Schüco brend u segmentu PVC sistema i Warema brend u segmentu zaštite od sunca. Ovim putem želie pozvati sve zainteresirane firme da se pridruže na njihovom štandu 403 (sala 7).

Poznati brendovi garantiraju asortiman visokog kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava kako trendovima u arhitekturi, tako i građevinskim propisima. Njihovi metaloprerađivački partneri, sa svojim inženjerima i tehničarima su spremni na usvajanje novih tehnologija i metoda. Raduju se budućim projetkima partnerskih firmi iz Bosne i Hercegovine i regije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave