Erasmus for Young Entrepreneurs - otvoren poziv za sudjelovanje u programu

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Erasmus for Young Entrepreneurs - otvoren poziv za sudjelovanje u programu

U Bosni i Hercegovini je aktivan program Europske unije „Erasmus for Young Entrepreneurs“ (EYE).

31.07.2020. 08:15 / Izvor: Akta.ba

U Bosni i Hercegovini je aktivan program Europske unije „Erasmus for Young Entrepreneurs“ (EYE). Riječ je o programu prekogranične razmjene koji poduzećima iz BiH pruža priliku da surađuju sa ozbiljnim i posvećenim mladim poduzetnicima iz drugih zemalja na razvoju novih poslovnih ideja i upoznavanju novih tržišta, čime postaju dio europske mreže uspješnih poduzetnika.

Sa druge strane, ovaj program također nudi priliku mladim poduzetnicima (i onima koji žele da to postanu) iz BiH da uče od iskusnih i uspješnih poduzetnika koji vode poduzeća u drugim zemljama.

Poduzeća iz BIH koja žele da budu domaćini mladim poduzetnicima iz europskih zemalja, kao i mladi poduzetnici iz BiH koji žele da razvijaju svoje poduzetničke ideje kod iskusnih poduzetnika u europskim zemljama, mogu da se jave u Razvojnu agenciju Žepče koja nudi mogućnost povezivanja sa kontakt točkom programa za BiH.

Više informacija o programu i načinu prijave je dostupno na web-stranici Erasmus for Young Entrepreneurs.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave