Novi Code On Meetup: Burnout

12.01.2021. 10:57 / Izvor: Akta.ba
Novi Code On Meetup: Burnout

Moderan način života pred pojedince, poglavito mlade osobe, stavlja niz zahtjeva koji se odnose na poslovni, osobni, obiteljski i društveni aspekt života.

Moderan način života pred pojedince, poglavito mlade osobe, stavlja niz zahtjeva koji se odnose na poslovni, osobni, obiteljski i društveni aspekt života. Sustići te zahtjeve, truditi se ostvariti ciljeve te, usporedo sa svim tim, zadovoljiti vlastite potrebe i očekivanja okoline, izazov je koji se sve češće čini nedostižnim. Gradeći profesionalnu karijeru pojedinci nerijetko po strani ostavljaju brigu o sebi zaboravljajući sitnice koje ih čine opuštenima i sretnima dovodeći se, na taj način, do burnout-a ili sagorijevanja.

Mentalni sklop, osobnost i životna iskustva određuju podložnost ovom sindromu, a upravo je on tema sljedećeg susreta u Code Hub-u Mostar. Code On Meetup Vol. 20: Burnout održat će se u srijedu, 20.1.2021. godine u 18h, a na njemu će sudionici moći poslušati Marjanu Tomaš, EMDR i KBT edukanticu psihoterapije u superviziji koja trenutno radi i kao HR employee relations and talent development specialist u poduzeću NSoft. Kroz ovo druženje ona će sve prisutne upoznati s prvim znakovima i nastajanjem, ali i načinima sprječavanja sagorijevanja.

O važnosti i aktualnosti ove teme govori i veliki broj prijava pristiglih putem linka već u prva 24 sata od otvaranja prijava. INTERA Tehnološki Park podsjeća da je broj sudionika ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama pa poziva sve zainteresirane da požure sa svojom registracijom budući da je ostalo vrlo malo slobodnih mjesta! Sudjelovanje je i ovaj put besplatno obzirom na da se i ovo izdanje Code On Meetup-a organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave