Interaktivni seminar: Osnove Facebook i Instagram oglašavanja

03.08.2021. 10:01 / Izvor: Akta.ba
Interaktivni seminar: Osnove Facebook i Instagram oglašavanja

Digitalni marketing postao je esencijalni dio svih marketinških aktivnosti, a znanja iz područja oglašavanja i komunikacije putem Interneta postala su nužna svakoj kompaniji.

Datum održavanja: 24.08. - Sarajevo
Kroz interaktivni seminar će vas voditi Ines Pašović, magistar Odnosa sa javnošću i CEO marketinške agencije Unija Ads.

Seminar je ograničen na 16 učesnika, požurite sa prijavom!
Seminar možete pohađati i online uživo, iz vlastitog doma ili ureda!

Način oglašavanja se posljednjih godina značajano primijenio. Promjena u načinu oglašavanja posebno je došla do izražaja tokom pandemije Corona virusa, koja je u potpunosti promijenila način rada i dostupnost mnogih kompanija.
Digitalni marketing postao je esencijalni dio svih marketinških aktivnosti, a znanja iz područja oglašavanja i komunikacije putem Interneta postala su nužna svakoj kompaniji.

Digitalni marketing omogućava da budete u stalnoj komunikaciji s kupcima i poslovnim subjektima sa kojim surađujete. Opstanak kompanija na online tržištu više nije moguć samo uz puku prisutnost u digitalnoj sferi, nego uz efikasno provođenje marketinških aktivnosti u novim kanalima komunikacije.

Ovaj interaktivni seminar pomoći će vam da vješto savladate oglašavanje na Facebook i Instagram platformi. Kako kreirati oglas, kako odabrati pravilan tip kampanje, kako definirati publiku po lokaciji, dobi, spolu i raznim afinitetima, sve su to pitanja kroz koja korak po korak prolazimo i zajedno savladavamo.

Cilj seminara:

Polaznici će steći znanja i operativne vještine za osmišljavanje, postavljanje, upravljenje i analizu uspješnosti Facebook i Instagram marketinških kampanja.

Seminar je namijenjen:

Seminar je namijenjen svima koji ne mogu ili ne žele plaćati drugima za izradu kampanja, svima koji želite imati stalnu kontrolu nad oglasima i budžetom, svima koji nemaju vremena za stihijsko učenje i istraživanje kompleksnog Facebook-a i njegovih opcija za oglašavanje, svima koji trebaju brzi pomak u rezultatima, saposlenicima u prodaji i marketingu, malim i srednjim poduzetnicima, community managerima, start up zajednici i svima oni koji sudjeluju u kreiranju i provođenju digitalne marketinške strategije.

Cijena:

Kotizacija za učešće na seminaru Osnove Facebook i Instagram oglašavanja iznosi 395,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 18. avgusta iznosi 355,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 315,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 280,00 KM (+17% PDV).

​Cijena uključuje:

- Učešće na seminaru
- Dokumentaciju i nastavni materijali u printanoj formi
- Materijal za pisanje
- Potvrdu o učešću na seminaru
- Osvježenje na pauzama i zajednički ručak

DETALJAN SADRŽAJ I PRIJAVA

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave