Osposobljavanje i usavršavanje

Program stručnog usavršavanja KGH - Energijski auditi KGH sistema

13.04.2023. 11:43 / Izvor: Akta.ba
nLogic

nLogic Sarajevo je jedino ovlašteno pravno lice od strane FMERI za sprovođenje navedene obuke.

Programu stručnog osposobljavanja i usavršavanja lica za izradu redovnih energijskih audita sistema grijanja i sistema klimatizacije!

ENERGIJSKI AUDITI KGH SISTEMA

Program stručnog osposobljavanja za KLASU 1, realizovat će se u periodu od ponedjeljka 15.05. do srijede 17.05. 2023.godine u Sarajevu.  Obuka je cjelodnevna.

Redovnim energijskim auditom KGH sistema, utvrđuju se energijske karakteristike KGH sistema, vrši procjena efikasnosti tih sistema i poređenje njihove instalisane snage sa stvarno potrebnom snagom izvora energije za grijanjem i/ili klimatizacijom, te predlažu mjere za tehnoekonomski povoljno poboljšanje energijskih karakteristika KGH sistema. Audite KGH sistema provodi isključivo ovlašteno fizičko ili pravno lice na osnovu pravila struke, objektivno i potpuno nezavisno, u skladu sa Zakonom, Uredbom i Pravilnikom kojeg je donio ministar Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije (FMERI).

nLogic Sarajevo je jedino ovlašteno pravno lice od strane FMERI za sprovođenje navedene obuke.

U prilogu e-maila dostavljamo informacije kome je program namijenjen, te ko je u obavezi sprovoditi energijske audite KGH sistema.

Kotizacija za učešće na Programu stručnog usavršavanja za Klasu 1 iznosi  1.190 KM + PDV, dok kotizacija za one koji prisustvuju samo na praktičnom dijelu Kase 1 iznosi 850,00 KM + PDV, i uključuje troškove pohađanja nastave, polaganje ispita, materijale u elektronskoj verziji, ručak i pauzu za kafu sva tri dana učešća na programu.

Vašu prijavu možete dostaviti putem e-maila edukacija@nlogic.ba ili putem linka https://nlogic.ba/prijava najkasnije do  28.04.2023.godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave