Seminar Udruženja GS1: Saznajte sve o upotrebi GS1 standarda

06.05.2015. 09:26 / Izvor: eKapija.ba
Seminar Udruženja GS1: Saznajte sve o upotrebi GS1 standarda

Udruženje za automatsku identifikaciju, elektronsku razmjenu podataka i upravljanje poslovnim procesima, organizira za svoje članice i sve zainteresirane koji žele više saznati o upotrebi GS1 standarda, stručni seminar.

U okviru svojih stalnih aktivnosti, Udruženje GS1 – Udruženje za automatsku identifikaciju, elektronsku razmjenu podataka i upravljanje poslovnim procesima, organizira za svoje članice i sve zainteresirane koji žele više saznati o upotrebi GS1 standarda, stručni

S E M I N A R
GS1 standardi smanjuju troškove i unapređuju poslovanje u lancu snabdijevanja


Seminar će se održati 27. maj/svibanj 2015. godine (srijeda) u Sarajevu u UNITIC poslovnom centru, Fra Anđela Zvizdovića 1, sa početkom u 11,00 sati.


Uz uvijek aktuelan edukacijski dio koji je neophodan za ispravnu primjenu osnovnih GS1 identifikacijskih ključeva, kao što su GLN, GTIN i SSCC, te pravila i postupaka njihove dodjele i praćenja, upoznat ćemo Vas kako pravilno koristiti GS1 Standarde u proizvodnji, transportu i logistici. Pitanja vezana za GS1 standarde koja svakodnevno koriste trgovci, proizvođači i distributeri će biti obrađena iz novog ugla, sa prijedlozima rješenja i prikazanim uspješnim implementiranim primjerima iz prakse u lancu snabdijevanja u upješnim kompanijama.

Da li ste znali da u ukupnoj cijeni proizvoda, 21% čini uticaj poslovne operacije u lancu snabdijevanja? Lanac snabdijevanja treba biti brz i prilagodljiv, a upotrebom GS1 Standarda poslovanje ćete učiniti efikasnijim i sa manjim troškovima, čime ćete ostvariti uštede i povećati svoj profit.

Na seminaru će biti prikazani primjeri iz prakse u kretanju roba i informacija primjenom GS1 Standarda, sa posebnim osvrtom na GS1 logističku naljepnicu, elektronsku razmjenu podataka (EDI) i radio frekventnu identifikaciju (RFID Standardi).

Sigurni smo da ćete prisustvom na seminaru dobiti nove ideje za implementaciju GS1 Standarda u vašoj radnoj organizaciji.

Prisustvo za članice Udruženja GS1 je bez naknade. Za nečlanice kotizacija iznosi 200,00 KM (bez PDV) po polazniku. Kotizacija uključuje troškove predavača, radnih materijala, osvježenje, te uvjerenje o odslušanom seminaru.

Prijave za učešće na seminaru možete dostaviti putem e-maila, faksa, ili poštom, na adresu Udruženja GS1, najkasnije do 25. maja/svibnja 2015. godine.

Učešće na Seminaru je besplatno za sve članice Udruženja GS1.

Sve dodatne informacije o Seminaru možete dobiti na našoj web stranici: www.gs1bih.com ili putem telefona 033/258-646, 033/258-647.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave