Kurgan: Efektivno profesionalno komuniciranje

15.02.2016. 14:06 / Izvor: Akta.ba
Kurgan: Efektivno profesionalno komuniciranje

Trening je namijenjen svima kojima je važan lični rast i razvoj, svima onima koji žele da budu uspješniji i efikasniji, te svima koji žele da povećaju kvalitet života i smanje nivo stresa.

KURGAN Training Sarajevo u suradnji sa  Agencijom Slapovi znanja Vam predstavljaju uvodni trening_

EFEKTIVNO PROFESIONALNO KOMUNICIRANJE

Naučite alate kojima najuspješniji ljudi današnjice ostvaruju svoje ciljeve

19. februar (petak) – 18.00:21.00 h

 Kome je trening namijenjen:

Trening je namijenjen svima kojima je važan lični rast i razvoj, svima onima koji žele da budu uspješniji i efikasniji, te svima koji žele da povećaju kvalitet života i smanje nivo stresa.

 Zašto prisustvovati:

Naučićete kako vrhunski profesionalci koji znaju da se uspjeh sastoji od talenta, ali i rada i stečenih vještina, i koji su svjesni da je ulaganje u sopstveno znanje investicija kojoj uvijek raste vrijednost ostvaruju svoje ciljeve, kao i kako koristiti ove alate automatski, bez razmišljanja i ostvariti uspjeh. Fond sati sa ovog treninga se uračunava u ukupan fond potreban za NLP Master certifikaciju.

Sadržaj:

Neuro lingvističko programiranje (NLP) danas koriste milioni najuspješnijih profesionalaca u svijetu u svakodnevnoj komunikaciji i na profesionalnom polju – upravljanja ljudskim resursima, marketingu, prodaju, PR-u, javnom nastupu i svim drugim profesijama gde je ključ uspjeha upravo odlična komunikacija. Sadržaj nudi odgovore na pitanja šta je NLP i koje su to pozitivne misli koje vam omogućavaju uspjeh, kako koristiti snagu i sposobnost vašeg uma za ostvarivanje vaših životnih vizija, kako izoštriti i koristiti svoju moć zapažanja verbalnih i neverbalnih signala sagovornika, kako izgraditi odnos saradnje sa ljudima i uticati dalje na njih.

Za registraciju dva ili više učesnika iz istog kolektiva odobravamo dodatne cjenovne pogodnosti.

Kotizacija:

60 KM/40 KM

Za učešće je potrebno da se prijavite i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

 KURGAN d.o.o.

 Azize Šaćirbegović bb

 71000 Sarajevo,

Kontakt: GSM: +387 62 861 518

E-mail: training@kurgan.ba

training.kurgan.ba

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave