Napredne analize u MS EXCEL- u

16.05.2016. 12:49 / Izvor: Akta.ba
Napredne analize u MS EXCEL- u

Trening je namijenjen svima koji se bave bazama podataka, finansijskim analizama, strateškim planiranjem, te onima koji žele dokumentovati svoje poslovanje na način da za kratko vrijeme iz velikih baza izvuku precizne podatake koji su im neophodni za donošenje važnih odluka.

KURGAN Training SARAJEVO Vam predstavlja NAPREDNE ANALIZE U MS EXCEL-u Budite brži i precizniji u obavljanju kompleksnih poslova 21. – 22. maj (sub-ned) 10.00 – 16.00 h

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen svima koji se bave bazama podataka, finansijskim analizama, strateškim planiranjem, te onima koji žele dokumentovati svoje poslovanje na način da za kratko vrijeme iz velikih baza izvuku precizne podatake koji su im neophodni za donošenje važnih odluka. Oni koji već rade s ovom aplikacijom, ponekad trebaju pomoć i osvježenje svojih vještina, ili su u potrazi za nekim specifičnim odgovorom za pitanja koja imaju, što će im ovaj trening pružiti.

Zašto prisustvovati:

Cilj treninga je upoznavanje sa funkcijama Excela koje zaista olakšavaju rad i čine Vas efikasnijima. Naučićete kako da napravite pivot tabele, planirate aktivnosti, pravite statističke izvještaje i grafokone u samo par klikova i za nekoliko minuta umjesto za par sati. Kroz originalne primjere iz kompanija, naučićete kako da baratate sa funkcijama u Pivotu, da dođete do podataka koji su vam neophodni I da napravite lijepe i pregledne izvještaje za menadžment.

Sadržaj:

Poznavanje osnovnih funkcija u Excelu je pohvalno, ali nije dovoljno. Rad sa pivot tabelama i naprednim formulama će Vam i više nego pomoći u obavljanju dnevnih, sedmičnih, mjesečnih ili godišnjih izvještaja i omogućiti brže obavljanje većine poslovnih zadataka. U Excelu se mogu praviti dinamički dijagrami za vremensko i razvojno upravljanje, a grafičke mogućnosti ugrađenih alata omogućavaju izradu lanaca vrijednosti za analiziranje tržišta i planiranje poslovanja, poređenje plasmana proizvoda, iskorištenosti tržišta i odnosa sa klijentima. Na treningu ćemo dati originalne primjere iz poslovanja stvarnih kompanija što će Vam oogućiti da povećate produktivnost u obavljanju posla. Funkcionalnosti koje će biti obrađeno obuhvataju slijedeće stavke: Chart wizard, Analiziranje podataka, Calculated field i item, % of row, column, Total, Running total, Subtotals, Grupisanje podataka, Report layout, Label i value filtriranje, Slicer, Pivot charts i td.

Registracija:

Za registraciju dva ili više učesnika iz istog kolektiva odobravamo dodatne cjenovne pogodnosti.

Kotizacija:

250 KM/130 KM*

* Za članove Entrepreneurship kluba. Za informacije o učlanjenju kliknite ovdje. (Kotizacija uključuje: participaciju u treningu, predavanja profesionalaca i ljudi iz branše, certifikat, handoute,  snack i osvježenja tokom treninga);

Za učešće je potrebno da se prijavite i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo,

Kontakt: GSM: +387 62 861 518 Tel:+387 33 974 407 E-mail: training@kurgan.ba training.kurgan.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave