Intenzivni trening WORDPRESS 4.3.3 Web design

20.05.2016. 09:23 / Izvor: Akta.ba
Intenzivni trening WORDPRESS 4.3.3 Web design

Trening je namijenjen svima koje zanima web design kao karijera, onima koji trebaju izradu web stranice u bilo koje svrhe ili njeno održavanje.

KURGAN Training SARAJEVO Vam predstavlja intenzivni trening WORDPRESS 4.3.3 WEB DESIGN. Dizajnirajte web stranice za samo jedan dan 24. maj – 02. juni (uto-čet) – 17.00:20.00 h.

Kome je trening namijenjen:

Trening je namijenjen svima koje zanima web design kao karijera, onima koji trebaju izradu web stranice u bilo koje svrhe ili njeno održavanje. S obzirom da se radi o besplatnom software-u kod kojeg su sve funkcije svedene na samo jedan klik, nije potrebno da imate znanje programera ili iskustvo

IT stručnjaka – dovoljno je da ste kreativni i da imate volju za sticanjem novih vještina.

Zašto prisustvovati:

Naučićete kako funkcioniše koncpet web designa i dizajnirati svoju prvu profesionalnu web stranicu. Bićete u mogućosti postavljati web stranice na servere i domene, te vrštiti ažuriranje i održavanje postojećih stranica, za sebe i svoju kompaniju, ili možda krenuti u samostalan biznis dizajniranja i održavanja web sadržaja za klijente.

Sadržaj:

Sadržaj treninga obuhvata osnovnu teoretsku i deteljnu praktičnu nastavu za slijedeće tematske oblasti: instalacija WordPress-a, planiranje web stranice, kako do ideje za web sajt, prikupljanje materijala za web stranicu (tekstovi, fotografije, ilustracije i sl.), kreiranje sadržaja, kreiranje kategorija, artikla i menija, formatiranje teksta i slika, upotreba modula i komponenti, instalacija ekstenzija i template-a, podrška na višejezičnoj stranici, dodojela korisnika web stranici, modifikacija templeta, odabir domena i hostinga za web sajt, podešavanje hostinga, uploadovanje stranice na server, održavanje sadržaja i ažuriranje podataka, umrežavanje stranice sa profilima na društvenim mrežama i plasiranje konkretnog sadržaja automatski na društvene mreže. Također ćemo se potruditi da odgovorimo na sva Vaša pitanja i eventualne dileme u vezi ove teme.

Za registraciju dva ili više učesnika iz istog kolektiva odobravamo dodatne cjenovne pogodnosti.

Kotizacija:

200 KM/90 KM*

* Za članove Entrepreneurship kluba. Za informacije o učlanjenju kliknite ovdje.

Ostvarujete popust od 30% ukoliko se registrujete i za trening Grafičkog designa

(Kotizacija uključuje: participaciju u treningu, predavanja profesionalaca i ljudi iz branše, certifikat, handoute,  snack i osvježenja tokom treninga);

Za učešće je potrebno da se prijavite i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo,

Kontakt: GSM: +387 62 861 518 Tel:+387 33 974 407 E-mail: training@kurgan.ba

training.kurgan.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave