Pripremna nastava za eksternu maturu učenika osnovih škola

07.03.2016. 14:51 / Izvor: Akta.ba
Pripremna nastava za eksternu maturu učenika osnovih škola

O.D. Mentor iz Sarajeva ove godine želi da vam olakša izazove pred koje ste postavljeni vi i vaša djeca, a tiču se polaganja eksterne mature u osnovnim školama.

O.D. Mentor iz Sarajeva ove godine želi da vam olakša izazove pred koje ste postavljeni vi i vaša djeca, a tiču se polaganja eksterne mature u osnovnim školama. Shodno tome, pokrećemo pripremnu nastavu za eksternu maturu učenika osnovih škola koja će se realizovati u periodu od 14. marta do 14. aprila. U pitanju je intenzivna nastava iz predmeta: BHS jezik, matematika i engleski jezik. 

Za obradu gradiva iz predmeta BHS jezik i engleski jezik predviđeno je ukupno 10 časova, dok je za matematiku planirano 16 časova intenzivne nastave. Termini održavanja časova su prilagođeni smjenama u školi, tako da je moguće izabrati pohađanje nastave u prijepodnevnom ili poslijepodnevnom terminu. Termin prve smjene je od 09.00 do 10:30, a druge smjene od 16.00 do 17.30h.

Promotivni paket usluga uključuje pripremnu nastavu za sva tri predmeta po  cijeni od 200,00 KM, dok  su pojedinačne cijene za BHS jezike i engleski jezik po 80,00 KM, a za matematiku 120,00 KM. Nakon završene jednomjesečne edukacije učenicima će biti omogućena simulacija testiranja eksterne mature koja će biti pripremljena od strane naših predavača. 

Iza ovog projekta ne stoji Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo.  

LOKACIJA UČIONICE: O.D. “Mentor” (Bare Šip, Branilaca Šipa 21e)

ORGANIZATOR: O.D. “Mentor”

MAKSIMALAN BROJ UČESNIKA: 8 učenika po grupi/predmetu

PRIJAVE NA: info@mentor.ba 

PRIJAVE DO: 11.03.2016. godine 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave