Pripremna nastava za polaganje eksterne mature učenika osnovnih škola KS

02.01.2019. 12:11 / Izvor: Akta.ba
Pripremna nastava za polaganje eksterne mature učenika osnovnih škola KS

Njihova pripremna nastava će vam pomoći da kreirate jasnu viziju u kojem pravcu vaše dijete treba nastaviti svoje školovanje.

S.O.R. Mentor i ove godine pruža priliku djeci da prođu pripremnu nastavu za eksternu maturu učenika osnovnih škola i da se sa sigurnošću i velikim samopouzdanjem upišu u željene srednje škole. Iza njih su četiri uspješne generacije učenika od kojih su već neki došli do kraja svog srednjoškolskog obrazovanja započetog upravo sa pripremnom nastavom za eksternu maturu u Mentoru. Njihova pripremna nastava će vam pomoći da kreirate jasnu viziju u kojem pravcu vaše dijete treba nastaviti svoje školovanje.

S.O.R. Mentor iz Sarajeva želi da vam olakša izazove pred koje ste postavljeni vi i vaša djeca, a tiču se polaganja eksterne mature u osnovnim školama. Shodno tome, pokrećemo pripremnu nastavu za eksternu maturu učenika osnovih škola koja će se realizovati u periodu od 21.1. do 20.2.2019. godine. U pitanju je intenzivna nastava iz predmeta: BHS jezik, matematika i engleski jezik.

Za obradu gradiva iz predmeta BHS jezik i engleski jezik predviđeno je ukupno 10 časova, dok je za matematiku planirano 16 časova intenzivne nastave. Termini održavanja časova su prilagođeni smjenama u školi, tako da je moguće izabrati pohađanje nastave u prijepodnevnom ili poslijepodnevnom terminu. Termin prve smjene je od 09.00 do 10:30, a druge smjene od 17.00 do 18.30h. Maksimalan broj učenika po grupi/predmetu je 8 osoba.

Promotivni paket usluga uključuje pripremnu nastavu za sva tri predmeta po cijeni od 200,00 KM, dok su pojedinačne cijene za BHS jezike i engleski jezik po 80,00 KM, a za matematiku 120,00 KM. Nakon završene jednomjesečne edukacije učenicima će biti omogućena simulacija testiranja eksterne mature koja će biti pripremljena od strane naših predavača.

Iza ovog projekta ne stoji Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, ali se nastava izvodi isključivo prema uputi ovog Ministarstva i kroz primjenu priručnika kreiranih i odobrenih od strane Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo.

Prijave i upiti za više informacija možete slati na e-mail: info@mentor.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave