Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

TÜVadria u petak proslavlja dvije godine rada

03.12.2008. 15:15 / Izvor: eKapija.ba

TÜVadria d.o.o. organizuje svečanu proslavu u povodu otvaranja novog ureda i uspješno završene druge godine poslovanja.

Bit će to prilika da se istaknu rezultati ove firme kao prve i jedine ovlaštene isključivo za certificiranje u BiH, saopćeno je iz ove kompanije za eKapija.ba.

TÜVadria je prva domaća registrirana kuća koja nudi isključivo usluge certificiranja uz svjetski priznatu akreditaciju za certificiranje sistema, osoblja i proizvoda. Za samo dvije godine poslovanja ova certifikacijska firma pokazala se najuspješnijom u zemlji jer je izdala preko 200 certifikata u oblasti primjene.

Na svečanoj proslavi govorit će direktor TÜVadria Muamer Peljto, Jacqueline Jose, šefica svih inostranih odjeljenja matične kuće, tj. TÜV Thüringen e.V, te predstavnici prvih certificiranih preduzeća. Da je TÜVadria najuspješnija certifikacijska kuća u BiH potvrđuje i certificiranje sistema upravljanja svih službi Kantona Sarajevo o čemu će govoriti predstavnik ministarstva privrede ovog Kantona.

Svečana proslava i prezentacija dosadašnjih rezultata bit će održana u petak, 05.12.2008. u 14 sati u prostorijama TÜVadria (Muhameda ef. Pandže bb PP br. 3)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave