Novi ugovori: Besplatno korištenje bazena Termalne Rivijere Ilidža za fudbalere Sarajeva

21.11.2011. 08:45 / Izvor: eKapija.ba
Novi ugovori: Besplatno korištenje bazena Termalne Rivijere Ilidža za fudbalere Sarajeva

Sredinom novembra 2011. godine Termalna Rivijera Ilidža d.o.o. Sarajevo i FK Sarajevo potpisali su protokol o saradnji u sklopu kojeg fudbaleri, stručni štab i svi uposlenici FK Sarajevo ostvaruju pravo na neograničeno korištenje bazena u sklopu ovog kompleksa. "Obzirom na vrstu aktivosti i usluge koje pružamo, saradnja sa vrhunskim sportskim kolektivima jedan je od naših prioriteta", kazao je Irhad Kovačević, direktor Termalne Rivijere Ilidža.

Dodao je da im je veliko zadovoljstvo što su uspjeli naći zajednički interes sa rukovodstvom FK Sarajevo. "Nadamo se da će fudbaleri Sarajeva iskoristiti sve ono što im naš kompleks pruža, kako bi svojim navijačima i klubu podarili što bolje sportske rezultate", zaključio je Kovačević.

Dino Selimović, generalni direktor Sarajeva, također je bio zadovoljan potpisivanjem novog partnera bordo tima. "Cilj Uprave i rukovodstva jeste pružiti optimalne, da ne kažem najbolje uvjete našim fudbalerima, kako bi ostvarili što bolje rezultate. Ovo je jedna od tih aktivnosti, tako da i od ekipe očekujemo adekvatne rezultate na terenu. Vjerujemo da će uživati u bazenima na Termalnoj Rivijeri Ilidža", kazao je Selimović.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza