Vanredna situacija za vanredno kolo: Fazlinovići u reklami za TV Bingo show

21.02.2020. 12:57 / Izvor: Akta.ba
Vanredna situacija za vanredno kolo: Fazlinovići u reklami za TV Bingo show

Danas je u sarajevskom Klubu 1 održana konferencija povodom promocije novog reklamnog špota za vanredno kolo igre TV Bingo show koje se održava u srijedu, 11. marta.

Danas je u sarajevskom Klubu 1 održana konferencija povodom promocije novog reklamnog spota za vanredno kolo igre TV Bingo show koje se održava u srijedu, 11. marta na programu Federalne televizije.

Radnja novog spota se dešava u kući Fazlinovića iz popularnog serijala "Lud, Zbunjen, Normalan", a glavne uloge tumače Izet i Damir (Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović). U kući je grandiozna vanredna situacija, a samo Izet zna zašto...

TV Bingo show ima dugu tradiciju svog postojanja i veliku gledanost, tako da Lutrija BiH uvijek nastoji osmisliti neki zanimljiv način da promoviše vrijedne dobitke, naročito kad su u pitanju vanredna kola. Izet i Damir će ove godine kroz tri različita video skeča najaviti tri najvažnija vanredna kola - martovsko, rođendansko i novogodišnje. 

“Lutrija BiH uvijek ima nešto novo za svoje igrače i trudimo se da ih na vrijeme obavijestimo o našim aktivnostima. Danas s ponosom predstavljamo novi spot, a u planu je u i drugi za oktobarsko, odnosno rođendansko, kao i za novogodišnje vanredno kolo sa porodicom Fazlinović", kazao je Nedim Hamzić iz Lutrije BiH .

Istakao je da je TV Bingo Show emisija s tradicijom, koja traje više od 17 godina, kao i serija, tako je riječ o logičnom slijedu događaja i saradnje.

 

"Ponosni smo na ovu saradnju i djelovala nam je kao nešto čime ćemo pomjeriti granice marketinškog djelovanja na prostoru BiH i definitvno se radi o jednom od naših najboljih projekata u zadnje vrijeme", poručio je Hamzić.

Na situaciju tokom snimanja osvrnuo se glumac Moamer Kasumović koji nakon 13 godina snimanja ovog serijala, prostor seta smatra svojom kućom. 

"Ovaj spot je samo nastavak našeg serijala tako da nam je cijela ideja bila vrlo zanimljiva, a kao što se vidi na spotu jako dobro funkcioniše", kazao je Kasumović, dodajući da će sljedeća dva spota biti još duhovitija.

Produkciju spota potpisuje sarajevska agencija Fabrika koja je u saradnji sa ekipom serije "Lud, Zbunjen, Normalan", na čelu sa scenaristom Feđom Isovićem i rediteljem Elmirom Jukićem, osmislila i snimila reklamne spotove.

Prvi video koji najavljuje martovsko vanredno kolo od danas će biti emitovan na lokalnim TV i online provajderima, dok će preostala dva spota biti objavljena u drugoj polovini godine.

U prvom ovogodišnjem vanrednom kolu TV Binga najsretniji igrači, pored redovnih dobitaka, mogu osvojiti: 1 X 50.000,00 KM, 1 X 35.000,00 KM, 1 X 25.000,00 KM, 1 X 15.000,00 KM i 5 X 5.000,00 KM.

Prodaja žutih Bingo listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će zaključno sa 11.03.2020. godine (srijeda), do 17:00 sati.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza