Kako sakriti i ponovno otkriti razgovore na Viberu i drugi trikovi

23.12.2020. 10:26 / Izvor: N1
Kako sakriti i ponovno otkriti razgovore na Viberu i drugi trikovi

Kako sakriti i otvoriti razgovore u Viberu, kako promijeniti PIN i druga jednostavna rješenja koja će vam olakšati rukovanje pametnim telefonom.

Kako sakriti i otvoriti razgovore u Viberu, kako promijeniti PIN i druga jednostavna rješenja koja će vam olakšati rukovanje pametnim telefonom

Sakriveni razgovori čuvaju se u zasebnom odjeljku Vibera, a pristupa im se tajnim PIN-om. Nisu prikazani na vašem redovnom popisu razgovora. Za razliku od poruka koje nestaju, sadržaj vašeg skrivenog razgovora neće nestati.

Sakrijte razgovor

Skrivanje razgovora sa zaslona s informacijama o razgovoru: Otvorite zaslon za razgovor. Otvorite razgovor koji želite sakriti. Otvorite zaslon s informacijama o razgovoru: Na iPhoneu dodirnite ime kontakta i odaberite Informacije o razgovoru ili prijeđite prstom ulijevo. Na Androidu dodirnite gumb više opcija i odaberite Informacije o razgovoru; ili prijeđite prstom ulijevo. Odaberite Sakrij ovaj razgovor. Kad se to zatraži od vas, postavite svoj četveroznamenkasti tajni PIN (korisnici iPhonea mogu koristiti Touch ID kao svoj PIN). Razgovor je sada skriven.

Sakrijte razgovor sa zaslona Viber Chats

Otvorite zaslon za razgovor. Pronađite razgovor koji želite sakriti. Na iPhoneu povucite razgovor ulijevo i dodirnite Sakrij. Na Androidu zadržite razgovor i dodirnite Sakrij. Kad se to zatraži od vas, postavite svoj četveroznamenkasti tajni PIN (korisnici iPhonea mogu koristiti vaš Touch ID kao svoj PIN). Razgovor je sada skriven.

Otvorite skriveni razgovor

Otvorite zaslon za razgovor. U okvir za pretraživanje unesite svoj četveroznamenkasti PIN. Pogledajte popis skrivenih razgovora i odaberite onaj koji želite otvoriti.

Otkrijte skriveni razgovor

Otvorite razgovor. Otvorite zaslon s informacijama o razgovoru. Na iPhoneu dodirnite ime kontakta i odaberite Informacije o razgovoru ili prijeđite prstom ulijevo. Na Androidu dodirnite gumb više opcija i odaberite Informacije o razgovoru ili prijeđite prstom ulijevo. Odaberite Otkrij ovaj razgovor. Unesite svoj tajni četveroznamenkasti PIN ili skenirajte svoj Touch ID (iPhone). Razgovor će se ponovno pojaviti na vašem popisu razgovora.

Obavijesti o skrivenom razgovoru

Kad primite novi skriveni razgovor, primit ćete praznu obavijest: Imate novu poruku. Da biste je pročitali, otvorite zaslon za razgovor. U okvir za pretraživanje unesite svoj četveroznamenkasti PIN. Dodirnite razgovor s novom značkom obavijesti.

Promijenite svoj PIN

Idite na zaslon Više. Dodirnite Postavke. Otvorite Privatnost. Dodirnite Sakriveni razgovori. Odaberite Promijeni PIN. Upišite svoj 4-znamenkasti PIN. Promijenite ga kad se to zatraži.

Poništite svoj PIN

Idite na zaslon Više. Dodirnite Postavke. Otvorite Privatnost. Dodirnite Sakriveni razgovori. Odaberite Resetiraj PIN. Potvrdite i PIN će se resetirati.

VAŽNO: Imajte na umu da će se, ako resetirate PIN, izbrisati svi vaši trenutni skriveni chatovi. Jednom izbrisani chatovi ne mogu se vratiti.

Touch ID (samo za korisnike iPhonea)

Korisnici iPhonea mogu uključiti i isključiti Touch ID na zaslonu Više. Napominjemo da ćete morati postaviti PIN da biste mogli omogućiti ili onemogućiti Touch ID. Otvorite zaslon Više. Dodirnite Postavke. Otvorite Privatnost. Dodirnite Sakriveni razgovori. Omogućite ili onemogućite pristup pomoću Touch ID-a.

Sakriveni razgovori na računalu ili tabletu

Sakriveni razgovori nisu dostupni u Viberu na stolnom računalu ili tabletu. To znači da ne možete sakriti razgovor s računala ili tableta, piše tportal.

Ako ste sakrili razgovor na svom pametnom telefonu, razgovor i njegova povijest neće biti dostupni na stolnom računalu ili tabletu. Ako otkrijete razgovor, on se neće ponovo pojaviti na vašem popisu razgovora na računalu.

Ako na stolnom računalu ili tabletu započnete razgovor s kontaktom s kojim imate skriveni razgovor, nećete vidjeti odgovore. Te odgovore možete vidjeti samo na telefonu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza