Viber lansirao novu pridruženu aplikaciju Viber Wink

23.12.2015. 09:07 / Izvor: Nezavisne novine
Viber lansirao novu pridruženu aplikaciju Viber Wink

Viber je lansirao novu pridruženu aplikaciju pod nazivom Viber Wink, koja omogućava korisnicima da šalju fotografije ili kratak video – koje nestaju čim budu viđene samo jednom od strane primalaca.

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka, jučer je lansirao novu pridruženu aplikaciju pod nazivom Viber Wink, koja omogućava korisnicima da šalju fotografije ili kratak video – koje nestaju čim budu viđene samo jednom od strane primalaca.

Kako Wink funkcioniše?

Besplatan za preuzimanje sa vašeg App Store-a, Viber Wink vam dozvoljava da načinite fotografiju ili snimite kratak video u trajanju do 10 sekundi. Ako poželite, možete dodati i tekst na vašu fotografiju. Wink vam zatim daje mogućnost da podesite tajmer tako da će vaša poruka biti izbrisana za 1, 3, 7 ili 10 sekundi pošto je primalac bude pregledao.

(Možete izabrati i da ne koristite funkciju tempiranog brisanja materijala, u kom slučaju će biti proslijeđen kao obična fotografija ili video.) Pošaljite takvu fotografiju ili video bilo kome od vaših kontakata na Viberu.

Poruka će se pojaviti u vašoj standardnoj Viber prepisci i može biti viđena jednom od strane vaših sagovornika – čak i ako oni nemaju Viber Wink aplikaciju. Jednom kada poruka bude viđena, biće izbrisana po zadatom vremenskom ograničenju.

“Jasno nam je da naši korisnici zahtjevaju više kontrole nad svojim porukama,” napominje Ofir Ejal, direktor Odeljenja za proizvode u Viberu. “Dobar primjer toga je nedavno ponuđena funkcija za “brisanje poruka”, koja vam omogućava da brišete poruke na daljinu – čak i poslije njihovog slanja. Wink je još jedan primjer pružanja mogućnosti kontrole našim korisnicima, ali na zabavan način. Zapravo, mi se nadamo da će Wink ohrabriti korisnike da još više razmjenjuju sadržaj time što im omogućavamo da biraju kako žele da njihove fotografije i video materijali budu primljeni – naročito oni koje opisuju momente za koje ne biste voljeli da ostanu u trajnom sjećanju!”, navode iz Vibera.

Wink možete preuzeti i koristiti besplatno na iPhone®, Android™ uređajima. Da bi funkcionisao, Wink zahtijeva da posjedujete Viber verziju 5.7, koja je takođe na vašem raspolaganju od danas. Viber v5.7 nudi obogaćene funkcije Grupnog četa, među kojima se nalazi mogućnost da primate detaljne informacije o tome koji od vaših prijatelja je primio i pregledao vašu poruku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza