Canon proširuje svoj office print portfolio

09.03.2016. 11:22 / Izvor: Akta.ba
Canon proširuje svoj office print portfolio

Canon Colour omogućava vam da kreirate zapanjujuće dokumente profesionalnog kavaliteta u uredu, bez troškova outsourcinga. Multifunkcionalni kolor uređaj smanjuje troškove i poteškoće upravljanja.

Canon Colour omogućava vam da kreirate zapanjujuće dokumente profesionalnog kavaliteta u uredu, bez troškova outsourcinga. Multifunkcionalni kolor uređaj smanjuje troškove i poteškoće upravljanja sa nekoliko uređaja odjednom. Kontrolisati možete čak i način na koji se boje koriste, a što je doprinos smanjenju ukupnog troška ispisa. Kompaktan, funkcijski bogat A4 kolor multifunkcionalni uređaj - imageRUNNER C1325iF proširenje je Canonovog štampačkog portfolia, namijenjeno manjim radnim grupama i uredima. Opremljen tehnologijom i performansama nove generacije, pomoći će svakom biznisu da se istakne među konkurencijom.

Ovaj novi uređaj ima naprednu podršku širokom rangu IT industrijskom standardu, te se u postojeće IT okuženje integriše bez potrebe za dodacima. Također, Department ID funkcija daje bazičnu kontrolu štampačkih podešavanja kao što je restrikcija upotrebe boje, a na taj način omogućava kontrolu troškova.

Novi štampač također je i među prvim imageRUNNER uređajima koji podržavaju Mopria™ standard mobilnog štampanja sa proširenim opcijama konekcije i podrške za AirPrint™, štampanju i skeniranju sa USB memorijskih kartica, kao i Canonovim Mobile Printing i Scaning aplikacijama. Uz to, sposobnost direktnog skeniranja u široki rang destinacija u različitim formatima, uključujući PDF, osigurava da radni process teče bez napora.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza