Za vikend u Carlsberg Holiday Pub-u odlična zabava uz vrhunske izvođače

13.12.2019. 10:42 / Izvor: Akta.ba
Za vikend u Carlsberg Holiday Pub-u odlična zabava uz vrhunske izvođače

Tu su i brojne specijalne ponude, među kojima se ove godine posebno izdvaja bokal od 1,5 litara Tuborg piva, po cijeni od 10 KM.

Svakog dana od 16:30 na programu su After Work Party-iji, a večernje svirke počinju u 21:00 i traju sve do iza ponoći...

Prostor sarajevskog parka Hastahana, gdje sve do 13. januara 2020. traje Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, u prvih desetak dana trajanja ove manifestacije je bio mjesto odlične praznične zabave za sve generacije.

U poslijepodnevnim i večernjim satima najveselije je u Carlsberg Holiday Pub-u, zagrijanoj pivnici ispod šatora, koja nudi bogat izbor hrane i pića prilagođene ovom tipu ugostiteljskog objekta.

Tu su i brojne specijalne ponude, među kojima se ove godine posebno izdvaja bokal od 1,5 litara Tuborg piva, po cijeni od 10 KM.

Pub je ove godine obogaćen i Telemach ćoškom, gdje se tokom čitavog dana mogu pratiti atraktivni sportski sadržaji na velikom TV ekranu.

Također, svakog dana od 16:30 na programu su After Work Partyiji uz Sarajevo Holiday Duo, koji izvodi najveće pop i rock hitove.

Svakodnevno od 17:00 sati kreće podjela bingo listića, u 20:00 počinje izvlačenje Carlsberg binga, a nakon toga, od 21:00 kreću večernje svirke, koje traju sve do iza ponoći.

Tako će u petak 13. decembra u Carlsberg Holiday Pub-u nastupiti širom regije poznat i priznat zabavljač - Amel Ćurić sa svojim bendom, na čijem repertoaru se nalaze najveći pop-rock hitovi ovih prostora.

Za subotu, 14. decembar zakazan je nastup sarajevske grupe Neo Stereo, širokog funk, pop i rock repertoara, čiji članovi svojom pozitivnom energijom, koju nesebično dijele na nastupima, publiku tjeraju na ples i prave večeri za pamćenje.

A u nedjelju, 15. decembra u Carlsberg Holiday Pub-u će nastupiti odlični Selam Tufekčić sa svojim bendom, čiji nastup predstavlja garanciju odlične zabave.

Sve u svemu, Carlsberg Holiday Pub i ovog vikenda donosi odličan program, na kojem gotovo svako može pronaći nastup po vlastitom ukusu. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza