Carlsberg Bingo svakog četvrtka i nedjelje

30.08.2018. 12:13 / Izvor: Akta.ba
Carlsberg Bingo svakog četvrtka i nedjelje

Ponedjeljkom i srijedom sviraju i pjevaju Faja i Beća, nedjeljom i utorkom nastupa duo Merima i Haris, a četvrtak, petak i subota rezervisani su za posebne programe...

U sarajevskom parku Hastahana sve do 15. septembra traje tromjesečna manifestacija Ljeto u parku – Hastahana, koja nudi brojne zanimljive sadržaje za sve generacije.

Najmlađi se u parku Hastahana mogu zabaviti u sklopu igrališta za najmlađe - Jaffa Fun Park, kao i na spravama za animaciju u okviru mini luna parka.

Za one nešto starije tu je Sprite skate & bike park sa spravama za akrobacije, teren za mali nogomet sa vještačkom travom - Gazprom football arena, PAN košarkaško igrališe, te Trik igralište za odbojku na pijesku.

Na ovom potonjem će ovog vikenda, u subotu 1. i nedjelju 2. septembra biti održan veliki mješoviti, muško-ženski Jaffa i Trik turnir u odbojci na pijesku.

Zanimljive sadržaje svakodnevno nudi i velika natkrivena pivnica u parku Hastahana - Carlsberg Beer Garden, gdje se svake večeri održavaju svirke uživo.

Svirke počinju u 21 sat i na njima nastupaju muzičari koji izvode domaće i međunarodne pop, rock, blues i jazz standarde.

Ponedjeljkom i srijedom u Carlsberg Beer Gardenu sviraju i pjevaju Faja i Beća, dok nedjeljom i utorkom nastupa duo Merima i Haris. Četvrtak, petak i subota rezervisani su za posebne programe.

Ovog četvrtka, 30. augusta sviraju popularni The Blavorsi, u petak 31. augusta nastupa odlična Ina Hamzić i Open Mind Group, a u subotu 01. septembra će koncert održati karizmatični Zlatan Karić i njegov Cover Art bend.

Četvrtkom i nedjeljom se u Carlsberg Beer Gardenu održava i Carlsberg Bingo, kada svi oni koji naruče pivo dobijaju bingo listić i mogu učestvovati u izvlačenju binga. Najsretniji osvajaju hranu i piće za svoje društvo.

Ljubitelji brze vožnje u Carlsberg Beer Gardenu se svakog dana mogu utrkivati na Play Station konzoli, a one najbrže Gazprom svakog dana nagrađuje vaučerom za gorivo u iznosu od 30 KM, dok su svi dnevni pobjednici u konkurenciji i za glavnu nagradu – bon za gorivo u iznosu od 500 KM koji se može koristiti na Gazprom i NIS Petrolovim benzinskim pumpama.


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza