Poslušajte zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Jamesu Bondu

14.02.2020. 13:11 / Izvor: Akta.ba
Poslušajte zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Jamesu Bondu

Petostruka dobitnica Grammya, Billie Eilish, danas je objavila svoju novu pjesmu NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE.

Petostruka dobitnica Grammya, Billie Eilish, danas je objavila svoju novu pjesmu NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE, zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Jamesu Bondu!

Pjesmu je producirao njen brat Fineas, također dobitnik Grammy nagrade, zajedno sa Stephenom Lipsonom, dok su orkestralni aranžman uradili Hans Zimmer i Matt Dunkley, a gitarista je Johnny Marr. Pjesma NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE plasirana je u susret startu prikazivanja filma, 2. aprila ove godine.

Osamnaestogodišnja pjevačica je najmlađi umjetnik koji je i pisao i izvodio naslovnu numeru za film o Jamesu Bondu i izvodit će je uživo po prvi put, zajedno sa Fineasom i specijalnim gostima Hansom Zimmerom i Johnnyem Marrom u Londonu 18. februara u okviru Brit Awardsa.

 

 

Mlada pjevačica je izjavila: "Lud je osjećaj biti dio svega ovoga. Biti u prilici da napišeš naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvijek sam u šoku". Njen brat Fineas je dodao:

"Cijelog života sam maštao da napišem pjesmu za film o Bondu. Veoma smo sretni na prilici da imamo udjela u ovako legendarnoj franšizi".

U filmu “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom negativcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Trejler filma 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza