Iz Securitasa poručili: Očekujem fer i korektno nadmetanje svih ekipa

27.11.2017. 09:59 / Izvor: SCsport.ba
Iz Securitasa poručili: Očekujem fer i korektno nadmetanje svih ekipa

Novo izdanje Business lige se bliži svom početku, a portal SCsport.ba je nastavio sa predstavljanjem ekipa.

Novo izdanje Business lige se bliži svom početku, a portal SCsport.ba je nastavio sa predstavljanjem ekipa koje će u sljedećoj sezoni zauzeti svoje mjesto u takmičenju, a organizator lige je Udruženje Razvoj sporta – Sport Centar.

"Zahvalio bih se menadžmentu agencije što su nam omogućili da i ove godine, četvrtu sezonu zaredom učestvujemo u sve boljoj i atraktivnijoj ligi. Iz sezone u sezonu ekipe su sve kvalitetnije, vjerujem u svoju ekipu te se nadam da ćemo se ipak uspjeti plasirati u samu završnicu takmičenja. Organizator se i ove sezone potrudio da nam obezbijedi odlične uslove i da se samo takmičenje medijski proprati. Očekujem fer i korektno nadmetanje svih ekipa, da u fair-play duhu odigramo i ovu sezonu", rekao je Adnan Pašić, predstavnik ekipe Securitasa.

O Securitasu –

Securitas u svijetu upošljava preko 335,000 ljudi u 53 zemlje svijeta. Glavne usluge koje pruža su: fizička i tehnička zaštita, mobilna intervencija i monitoring, te konsultantske i detektivske usluge. Poseban naglasak u komunikacija sa klijentima se stavlja na kombinovanu i specijaliziranu zaštitu, što znači – prilagođenu potrebama korisnika.

U 2015. godini ukupna prodaja je iznosila 88.162 MSEK ili 17.645 MBAM. Više o poslovanju Securitasa na međunarodnom nivou možete pročitati u godišnjem izvještaju o poslovanju za 2016. godinu.

Securitas na berzi Dionice Securitasa se nalaze na Stockholmskoj berzi, sada NASDAQ OMX Stockholm, od 1991. godine. Podatake o globalnom položaju preduzeća možete naći na web site-u Securitas-a AB.

Securitas BH d.o.o. je najveća grupacija agencija za privatnu zaštitu lica i imovine u Bosni i Hercegovini. Imamo preko 4000 klijenata i 2000 zaposlenih koji čuvaju preko 6000 lokacija.

Securitas BH d.o.o.je osnivač tri agencije za zaštitu lica i imovine:

Za sve vrste klijenata, pružamo kombinovanu zaštitu koja obuhvata: fizičku i tehničku zaštitu, dojavno-operativni centar, intervencijske timove, transport novca i vrijednosti, zaštita lica i sigurnosni inženjering.

Agencije posluju u 17 poslovnica u Bosni i Hercegovini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza