Zakintos raj za turiste - Dijamant jonskih ostrva

18.05.2016. 08:24 / Izvor: Akta.ba
Zakintos raj za turiste - Dijamant jonskih ostrva

Zakintos ili Zante, kako ga još zovu mještani, treće je po veličini Jonsko ostrvo. Karakterišu ga prelijepe plaže sa zlatastim pijeskom i posebne vrste kornjača caretta caretta koje ovdje liježu jaja, pa je i to jedan od razloga proglašenja ovog ostrva nacionalnim primorskim parkom.

Zakintos ili Zante, kako ga još zovu mještani, treće je po veličini Jonsko ostrvo. Karakterišu ga prelijepe plaže sa zlatastim pijeskom i posebne vrste kornjača caretta caretta koje ovdje liježu jaja, pa je i to jedan od razloga proglašenja ovog ostrva nacionalnim primorskim parkom. Sa druge strane, arhitektura samog Zakintosa dosta je unikatna i na svakom koraku osjeća se uticaj mnogobrojnih osvajača koji su vladali ovim prostorima.

Mjesto koje će i ove godine biti centralna destinacija turističke agencije Almy Travel jeste Laganas, grad smješten na 9 km dugoj pješčanoj plaži, u najtoplijem zalivu cijele Grčke. Veliki broj vrhunskih diskoteka i klubova, odlični restorani sa specijalitetima iz svih dijelova svijeta, ali i nezaboravni izleti garantuju vrhunski provod. Neka zabava počne!!!

1. DAN (BIH)
Polazak u dogovoreno vrijeme iz BiH. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (LAGANAS)
Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u luku Kilini i prelazak trajektom do glavnog grada Zakintosa, odakle, poslije kraće vožnje, stižemo do našeg krajnjeg odredišta – fascinantnog Laganasa! Smještaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka…
Zakintos, prelijepo ostrvo Jonskog mora, godinama unazad spaja nespojivo – prijatan odmor sa jedne strane, ali i vrhunski provod i nezaboravne zabave sa druge. Izuzetno prijatna klima, plaže iz snova, kristalno čisto more, nacionalna grčka kuhinja… obećavaju ljetovanje za sva vremena!!! Svakako, veliki broj klubova sa mladima iz cijelog svijeta, DJ-evima, tematskim zabavama u našoj organizaciji, garantuje provod do ranih jutarnjih sati. Za vrijeme boravka na ostrvu doživjet ćete nesvakidašnji provod, ali i steći nezaboravne uspomene za cijeli život!

11. DAN (LAGANAS)
Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka BiH. Prelazak trajektom do luke Kilini i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12. DAN (SRBIJA)
Dolazak u BiH u popodnevnim satima.

CJENOVNIK:

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos – Kilini.
  • 9 noćenja  na Zakintosu u izabranom smeštaju.
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu.
  • Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata).
  • Doplata za dodatno sjedište u autobusu 70,00 KM.

NAPOMENA:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja ALMY TRAVEL-a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

OPIS SMJEŠTAJA: 

HOTEL PANORAMA 2*

Hotel se nalazi na 300m od plaže, a od centra Laganasa udaljen je oko 350m. Od aerodroma je udaljen 6 km, a od glavnog grada Zantea 7 km. Panorama hotel ima sopstveni bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Tu je takođe snack bar koji je otvoren preko cijelog dana gdje se može jesti i osvježiti. Hotel u svom sastavu takođe ima i bilijar sto, salu sa SAT TV-om, pristup internetu, sto za stoni tenis. Sve sobe su udobne su i klimatizovane (uz doplatu), posjeduju kupatilo, frižider (uz doplatu), sef (uz doplatu) i terasu.

HOTEL MAJESTIC 4*

Hotel Majestic se nalazi u centru Laganasa, u glavnoj ulici, 400m od pješčane plaže. Majestic je moderan hotel koji se sastoji od 5 zgrada, sa po tri sprata, liftom i prostranim hodnicima. U svom sastavu ima ukupno 140 soba. Hotel je potpuno renoviran 2008. godine. U sklopu hotela postoji recepcija, restoran, internet, koktel i kafe bar, snack bar, stoni tenis, bilijar, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima i bogata bašta. Hotel Majestic ima i Spa centar, koji nudi dodatne usluge kao što su korištenje unutrašnjeg bazena, đakuzija i saune. Sve sobe su prostrane i komforne, sa kupatilom sa tušem ili kadom i fenom, sa klimom (doplata), sefom (doplata), SAT TV, telefonom, internet pristupom (na recepciji – uz doplatu), frižiderom i balkon. All inclusive podrazumijeva – „ sve uključeno “ doručak, ručak i večera, plus poslijepodnevna konzumacija (čaj, filter kafa, mlijeko, topla čokolada, sendviči u snack baru), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

NIKOLAS STUDIOS

Smještaj se nalazi u Laganasu na 300m od glavne gradske plaže, a od centra Laganasa udaljen je oko 800 m.  Sve sobe su udobne, posjeduju sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju i frižider. Smještaj je na bazi dvokrevetnih i četvorokrevetnih studija.

KATERINA  STUDIOS

Smještaj se nalazi u Laganasu na 350m od glavne gradske plaže, a od centra Laganasa udaljen je oko 100 m.  Svaki studio je veoma prostran , posjeduje kupatilo, terasu, TV, mini kuhinju i frižider. Smještaj je na bazi dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih studija. Studiji se nalaze u dva objekta koji su smješteni jedan pored drugog. Smještaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mjesta tokom boravka.  Dvokrevetni studiji  koji se nalaze u jednom od dva  objekta nisu opremljeni klima uređajem!!

ZANTE D’ ORO

Zante D'oro nalazi se 20m od duge pješčane plaže i nekoliko minuta šetnje do centra Laganasa. U okolini se nalaze supermarket  i restorani. Svaki studio posjeduje mini kuhinju, kupatilo, klimu (uz doplatu), sef (uz doplatu), frižider, tv i balkon. Smještaj je na bazi trokrevetnih studija.

AKROGIALY  STUDIOS

Smeštaj se nalazi na glavnoj gradskoj plaži Laganasa. Svaki studio posjeduje sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju,  frižider i klimu (uz doplatu). Smještaj je na bazi dvokrevetnih i trokrevetnih studija.

SPIRA STUDIOS

SPIRA studios se nalazi u glavnoj ulici na 150m od mora. Raspolaže sa 1/3 studijima i 1/5 apartmanima koji su opremljene kuhinjom, twc. Svaka soba ima terasu. Smještaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mjesta tokom boravka.

IOANNA APARTMENTS

IOANNA APARTMENTS se nalazi na 400 od mora i na 200 m od glavne ulice. Raspolaže sa četverokrevetnim apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Apartmani su veoma komforni. Svaki se sastoji iz dvije zasebne jedinice, plus kuhinjski dio. Svaki apartman ima terasu.

MARRY STUDIOS

MARRY studios se nalazi se u glavnoj ulici na 350 metara od mora. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim studijima koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom i kupatilom. Svaka soba ima terasu i pristup internetu. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka.

PERKES HOTEL (PERKES COMPLEX) 2*

Hotel se nalazi u glavnoj ulici, na 1100 m od plaže u Laganasu. Hotel posjeduje bazen, bar, rostilj i bilijar stolove. Sobe gledaju na planinu ili vrt. Sve smještajne jedinice su opremljene klima uređajem (uz doplatu), frižiderom, kao i satelitski TV. Sobe imaju svoje kupatilo sa tušem.

DORA STUDIOS

Dora studios se nalazi blizu glavne ulice na 200m od mora. Raspolaže sa trokrevetnim studijima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Svaki studio ima terasu. Smještaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mjesta tokom boravka.

NIKOS STUDIOS

Smještaj se nalazi u Agios Sostisu, od mora i najbliže plaže je udaljen oko 150m, a od glavne gradske plaže i centra Laganasa udaljen je 1,5km. Sve sobe su udobne i klimatizovane (uz doplatu), posjeduju kupatilo, sef (uz doplatu) i terasu. Posjeduju mini kuhinju sa frižiderom.

CHARTAS  STUDIOS

Smještaj se nalazi na glavnoj gradskoj plaži Laganasa, na idealnoj lokaciji u blizini popularnog Republic beach bar-a.  Svaki studio poseduje sopstveno kupatilo, terasu ,  frižider i klimu (uz doplatu). Smeštaj je na bazi dvokrevetnih i trokrevetnih studija. Samo trokrevetni studiji posjeduju mini kuhinju. Većina studija ima pogled na more.

HOTEL CALIFORNIA 3*

Hotel California nalazi na 500m od centra Laganasa, na samo 50 metara od prelijepe pješčane plaže. Sve sobe su tradicionalno opremljene, sa 2 kreveta ili jednim francuskim ležajem, telefonom, klimom (uz doplatu) i kupatilom. Sobe su sa pogledom na bazen, baštu ili more.  Glavni lobi hotela sastoji se iz recepcije, dnevnog boravka, sale sa SAT TV, sale za bilijar, spoljne terase sa muzikom, internetom i barom. Hotel ima i spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, snack bar i parking.

DIMIS HOTEL (DIMIS COMPLEX) 2*

Hotel se nalazi u glavnoj ulici, na 1100 m od plaze u Laganasu. Hotel ima bazen. Hotel je popularan za mlade i nudi veoma dobar i opuštajući odmor. Najbliži restorani i barovi se nalaze na 100 m od hotela. Sve sobe imaju kupatilo sa TWC, klima uređaj(uz doplatu), čajnu kuhinju sa frižiderom, balkon ili terasu.  U četvorokrevetnim  i petokrevetnim sobama se nalazi po je jedan pomoćni ležaj.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza