Sidari - Mjesto fantastične zabave ove godine!

09.06.2016. 15:14 / Izvor: Akta.ba
Sidari - Mjesto fantastične zabave ove godine!

Mjesto fantastične zabave ove godine je Sidari, grad smješten na nekoliko prelijepih plaža i na čuvenom Kanalu ljubavi. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod.

Krf je jedno od najljepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih ljepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike osjeća se na svakom koraku i na svakoj građevini.

"Naše mjesto fantastične zabave ove godine je Sidari, grad smješten na nekoliko prelijepih plaža i na čuvenom Kanalu ljubavi. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod. Zato, prepustimo se pravoj ljetnjoj avanturi i krenimo na Krf", poručuju iz Turističke agencija Biss Tours.

PROGRAM

1. DAN (BIH)
Polazak iz BiH u dogovoreno vrijeme. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 11. DAN (SIDARI)
Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u luku Igumenica i prelazak trajektom do glavnog grada Krfa, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – nevjerovatni Sidari! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka… Biser Jonskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelijepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika… obećavaju prelijep odmor. S druge strane, biće vam sasvim jasno zašto je Sidari jedna od poznatijih prestonica grčke zabave. Veliki broj mladih iz cijele Evrope pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim coctail, beach, boat, tematskim i karaoke žurkama, doživjećete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu! Uz to, najpoznatiji domaći DJ-evi doprinjet će da se osjećate kao kod kuće!

12. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA)
Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka BiH. Prelazak trajektom do luke Igumenica i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema BiH.

13. DAN (BIH)
Dolazak u Bih u popodnevnim satima.

CJENOVNIK

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 10 noćenja u izabranom smeštaju u Sidariju.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica–Krf–Igumenica.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu.
  • Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata).
  • Doplata za dodatno sjedište u autobusu 70,00 KM

NAPOMENA:

Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne. Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

SMJEŠTAJ

VLACHOS STUDIOS


Apartmani se nalaze na 800m od plaže i centra Sidarija, klubova, restorana i barova. Zgrada posjeduje bazen. Studiji su trokrevetni, četverokreventi (pomoćni ležaj) i petorokrevetni (pomoćni ležaj) sa kupatilom, balkonom ili terasom. Studiji su klimatizovani (uz doplatu) i posjeduju mini kuhinju i frižider.

DAMIANOS APP


Apartmani se nalaze na 20m od plaže i 5 minuta laganog hoda do centra Sidaria (400m), gde se nalaze klubovi, restorani i barovi. Posjeduje dvokrevetne, trokrevetne studije i petokrevetne apartmane, sa kupatilom, balkonom ili terasom. Svaki studio/ apartman je klimatizovan (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom.

VENUS APP


Apartmani se nalaze na 50m od plaže i 50m od centra Sidaria, klubova, restorana i barova. Zgrada posjeduje bazen, bar i recepciju. Sobe su dvokrevetne i četverokrevetne. Sobe su klimatizovane (uz doplatu), sa tv-om, mini kuhinjom i frižiderom.

OASIS APP

Oasis apartmani su smješteni u mirnoj zoni Sidarija. Nalaze se na 500m od centra Sidarija. U blizini smještaja se nalaze marketi i taverne. Svaka soba ima frižider, mini kuhinju i kupatilo sa tušem.

KATERINA APP
Apartmani su udaljeni 150m od mora. U blizini se nalaze 2 hotela sa bazenima, ležaljkama i suncobranima (besplatno korištenje za goste Katerina app). Nalazi se u mirnom kraju, izolovan od saobraćajne gužve. Sve sobe imaju kuhinju (šporet, frižider, trpezarijski sto), kupatilo sa tušem, klimu (uz doplatu). Trokrevetni studio i petokrevetni apartmani su sa pomoćnim ležajem.

SOFOKLIS STUDIOS
Studiji koji su centralno pozicionirani udaljeni su samo 80m od mora. U blizini se nalaze brojni barovi, taverne i marketi. Svi studiji imaju mini kuhinju, frižider, kupatilo sa tušem, klimu (uz doplatu). Trokrevetni studiji su sa pomoćnim ležajem.

CHRISTOS STUDIOS


Studiji se nalaze na 80m od plaže i 5 minuta laganog hoda do centra Sidaria (400m), gdje se nalaze klubovi, restorani i barovi. Posjeduje dvokrevetne, trokrevetne studije , sa kupatilom, balkonom ili terasom. Svaki studio/ apartman je klimatizovan (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom.

MARI STUDIOS/APP


Apartmani se nalaze na 50m od plaže i 400m od centra Sidaria, klubova, restorana i barova. Studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četverokrevetni), posjeduju kupatilo, balkon ili terasu, klimu (uz doplatu) i mini kuhinju sa frižiderom.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza