Almy Travel - Zaostrog i okolica pružaju niz mogućnosti za savršen odmor!

18.07.2016. 08:59 / Izvor: Akta.ba
Almy Travel - Zaostrog i okolica pružaju niz mogućnosti za savršen odmor!

Zaostrog, prekrasno dalmatinsko mjesto smješteno na Makarskoj rivijeri, nadaleko je poznato po netaknutoj prirodi, očaravajućim šljunčanim i pješčanim plažama, borovim šumama i kristalno čistom Jadranskom moru.

Zaostrog, prekrasno dalmatinsko mjesto smješteno na Makarskoj rivijeri, nadaleko je poznato po netaknutoj prirodi, očaravajućim šljunčanim i pješčanim plažama, borovim šumama i kristalno čistom Jadranskom moru. Zbog svoje blage mediteranske klime, karakteristične za južnu Dalmaciju, Zaostrog i okolica pružaju niz mogućnosti za savršen odmor ne samo ljeti nego i tijekom proljeća i jeseni. Uz blagu klimu, prekrasni krajolici, blizina poznatih kulturnih i vjerskih odredišta, mogućnosti za aktivni odmor na moru i na obroncima Biokova, čine Zaostrog idealnom destinacijom za odmor i zabavu.

Resort Dalmacija nalazi se u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske, na Makarskoj rivijeri u pravcu Dubrovnika i prostire se na 14.500 m2 prostora uz samu plažu. Udaljenost od centra mjesta je oko 150 m. Smješten je na sredini šljunčane plaže (koja se proteže kroz cijelo mjesto) i okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Plaža se proteže duž samog Resorta u dužini od 150 m, idealna za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru. Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona i bungalova.

RESORT DALMACIJA ZAOSTROG 2016

CIJENA OBUHVATA:

  • 7 polupansiona (doručak+večera) po osobi u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi
  • doručak na bazi buffet stola, večera izbor između 3 menija

POPUSTI:

  • Djeca do 5 godina sa 2 odrasle osobe GRATIS
  • Jedno dijete od 5-12 godina sa dvije odrasle osobe -50%,
  • Drugo dijete od 5-12 godina sa dvije odrasle osobe -30%
  • Dijete od 5-12 godina u sobi sa jednom odraslom osobom – 30%

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Boravišnu taksu 2,00 KM po osobi/danu
  • Međunarodno putničko-zdravstveno osiguranje

BUNGALOVI – Resort Dalmacija raspolaže i s 20 bungalova od 20 m2. U svakom bungalovu se nalazi dupli krevet za roditelje s mogućnošću rastavljanja i jedan krevet na kat za djecu, sat TV, klima uređaj, kupatilo, vani se nalazi garnitura za sjedenje. Svaki bungalov ima svoj parking uz bungalov, pa tako i sobe u paviljonima imaju osiguran parking u krugu Resorta. Svi kreveti Resorta imaju mogućnost rastavljanja.

PAVILJONI – Šest paviljona nalaze se u stražnjem dijelu kampa na terasastim površinama, razmješteni među drvećem, koje djelomično skriva pogled na more. Od svakog paviljona za minutu dođete na plažu. Svaka soba u paviljonu je standardno opremljena i ima vlastiti toalet.

LOKACIJA – Naša centralna pozicija, koja se nalazi 10 metara od glavne mjesne plaže, omogućuje neometano uživanje u čarima ljeta. Naš restoran i kafić omogućuju da predahnete uz miris tamarisa te se potpuno prepustite slasnim delicijama našeg šefa kuhinje. Na ulazu u Resort Dalmacija nalazi se i trgovina sa svim potrepštinama koje Vam mogu zatrebati.

Više informacija kao idruge ponude pogledajte na stranici Turističke agencija Almy travel -  www.almytravel.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza