"Meggle Winter Park" probudio grad Bihać

27.12.2017. 13:43 / Izvor: Akta.ba
'Meggle Winter Park' probudio grad Bihać

"Bihaćku zimsku priču" također je podržala i Bihaćka pivovara, čiji proizvodi su dostupni u ugostiteljskoj ponudi Winter Parka.

U zajedničkoj organizaciji Grada Bihaća i njegovih javnih preduzeća, te ustanova, te veliku podršku sponzora, posebno uz podršku  Mljekare Meggle, kao generalnog pokrovitelja, građani Bihaća i posjetitelji moći će uživati u čaroliji "Meggle Winter Parka".

U "Meggle Winter Parku" će biti postavljene drvene kućice sa raznovrsnom ponudom bihaćkih ugostitelja i obrtnika poput ukusnih jela, toplih napitaka, slatkih delicija, suvenira, te raznih rukotvorina. "Meggle Winter Park" će biti ukrašen novogodišnjim nakitom, uz njega će se klizalište, a nezaobilazna novogodišnja jelka i ukrašeni stage sa bogatim muzičkim program upotpunit će čitavu zimsku priču na gradskom trgu.

"Ponosni smo što smo dio ovogodišnje Bihaćke zimske priče i kao društveno odgovorna kompanija podržali smo ovogodišnji program koji će predstaviti naš grad u jednom novom i zanimljivom novogodišnjem ozračju", kazala je Arijana Kosović iz Mljekare Meggle.

"Bihaćku zimsku priču" također je podržala i Bihaćka pivovara, čiji proizvodi su dostupni u ugostiteljskoj ponudi Winter Parka.

Zahvaljujući generalnom pokroviteljstvu same novogodišnje noći od strane Sarajevo Osiguranja, u 2018. godinu građani Bihaća i posjetitelji ući će sa poznatim kantautorom Nerminom Puškarom, koji je Bišćanima i svim ljudima dobre volje koji Novogodišnju noć planiraju dočekati u gradu Bihaću obećao odličnu atmosferu i dobar provod.

Udruženja ABC i ove godine organizira humanitarnu akciju "Decembarski dani Udruženja ABC" u sklopu koje će biti realizirane akcije "Kutija iznenađenja", "Obrok pažnje" i "Staklena kutija". Ovogodišnji Božić u Bihaću obilježiti će se uz Katolički školski centar i Udruženje MoguLi na platou crkve sv. Ante Padovanskog.

Bihaćka zimska priča će trajati do 01. januara 2018. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza