Lutrija BiH predstavila novu srećku 'Jackpot' sa najvećim dobitkom od 250.000 KM

Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

Lutrija BiH predstavila novu srećku "Jackpot" sa najvećim dobitkom od 250.000 KM

Nedim Hamzić iz Lutrije Bosne i Hercegovine zaželio je dobrodošlicu prisutnima te je izrazio zadovoljstvo cjelokupnom atmosferom koja je vladala.

13.12.2019. 10:57 / Izvor: Akta.ba

Lutrija Bosne i Hercegovine  pred brojnim je zvanicama predstavila javnosti novu srećku pod nazivom "Jackpot“. Nova srećka prepoznatljiva je po do sada najvećem pojedinačnom novčanom dobitku koji iznosi 250.000 KM, a pored glavnog dobitka, igrači mogu osvojiti i preko 260.000 ostalih dobitaka, od toga preko 135.000 novčanih dobitaka u rasponu od 10 KM do 500 KM.

Promociju srećke "Jackpot“ su popratili i poznati bh. influenceri. Svi su izrazili svoju sreću i kazali da jedva čekaju da svakodnevno grebu srećku, a mi smo ih pitali šta bi uradili kada bi dobili jackpot.

Dejana Rosuljaš, popularna TV voditeljica je naglasila da bi apsolutno znala šta bih uradila. "Taman mi 250.000 KM treba za jedan lijepi stan koji sam vidjela. Ja tako vjerujem u ulaganje u nekretnine, tako da sve što imam, sve što bih dobila, bih uložila u nekretnine. Ono što mi ostane, napravila bih neku lijepu žurku za prijatelje i ostatak dala u humanitarne svrhe", naglasila je Dejana.

Blogerica Neira Jevicki kazala nam je da bi se dvoumila negdje između svoje dvije najveće ljubavi -  putovanje i uređenje doma.

"Tako da bi bio ili jako lijepo uređen stan, ili neko dobro putovanje – ustvari više putovanja oko svijeta. Vjerovatno", rekla je Neira.

Senada Mima Golubić je izjavila: "Prvo bih bila fascinirana tom cifrom, onda bih razmislila šta bih uradila. Najvjerovatnije bih investirala u neko putovanje. Moguće u razvoj nekog biznisa, da bi se te pare i dalje širile. A vjerovatno bih nešto poklonila ili ostavila za neke druge dane."

Selver Fajković je istaknuo kako bi taj novac iskoristio na putovanje u Japan pošto mu je to životna želja, a ostatak bi vjerovatno kao i svaka mlada osoba uložio u biznis.

Nedim Hamzić iz Lutrije Bosne i Hercegovine zaželio je dobrodošlicu prisutnima te je izrazio zadovoljstvo cjelokupnom atmosferom koja je vladala.

"Izuzetno je zadovoljstvo vidjeti ovako sretna i nasmijana lica. Nadam se da će nova srećka uskoro usrećiti nekoga i da će ostvariti nečije životne želje  jer dobitak od 250.000 KM zaista to može", kazao Hamzić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza