Počinje velika EuroExpress nagradna igra

19.02.2018. 15:21 / Izvor: Akta.ba
Počinje velika EuroExpress nagradna igra

Nagradna igra traje od 15. februara do 18. marta, kada je zakazano finalno izvlačenje srećnih dobitnika.

Kompanija EuroExpress brza pošta proslavlja deceniju uspješnog poslovanja, a korisnike usluga nagrađuje za vjernost i povjerenje velikom nagradnom igrom „EuroExpress avantura“. Nagradna igra traje od 15. februara do 18. marta, kada je zakazano finalno izvlačenje srećnih dobitnika, a pravo učešća imaju sva fizička lica sa teritorije cijele BiH koja u tom periodu budu korisnici neke od brojnih EuroExpress usluga.

"EuroExpress avanturom želimo da nagradimo korisnike naših usluga, koji su nas u proteklih deset godina prepoznali kao pouzdanog partnera i zahvaljući kojima smo danas lider u pružanju usluga brze pošte. Iza nas je 10 godina rada, iskustva, uspjeha i usluge za čistu desetku, a jednoglasni u visokoj ocjeni jesu i naši vjerni korisnici i zato EuroExpress avantura ne znači jednu, nego tri glavne nagrade", izjavio je generalni direktor kompanije EuroExpress  brza pošta Marinko Tomić i pozvao bh. građane da u što većem broju učestvuju u nagradnoj igri.

Najsrećnije učenike EuroExpress nagradne igre, ove godine, očekuju nezaboravna putovanja.

"EuroExpress avantura počinje u Barseloni gdje će najsrećniji učesnik nagradne igre imati priliku da prati finalnu trku Formule 1, nastavlja se u Parizu na završnici jednog od najboljih teniskih turnira današnjice Ronald Garros-u i završava u Njemačkoj na Oktoberfestu", istakao je Tomić dodajući da je kompanija obezbijedila tri glavne nagrade za po dvije osobe.

Na finalnom izvlačenju učesnici će imati mogućnost da osvoje i neke od utješnih nagrada kao što su tri poklon bona za slanje EuroExpress pošiljaka u vrijednosti od 200 KM, putni kofer i najnoviji model Pony bicikla.

Sve informacije o pravilima nagradne, kao i detaljna uputstva za učestvovanje dostupni su na stranici www.euroexpress.ba, kao i na zvaničnoj Facebook stranici kompanije EuroExpress.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza