Završena nagradna igra "EuroExpress avantura" i proglašeni najbolji radnici

20.03.2018. 12:53 / Izvor: Akta.ba
Završena nagradna igra 'EuroExpress avantura' i proglašeni najbolji radnici
OTVORI GALERIJU

Nagradna igra trajala je u periodu od 15. februara do 15. marta, a pravo učešća imala su fizička lica sa teritorije cijele BiH.

Završeno je javno izvlačenje imena srećnih dobnika nagradne igre „EuroExpress avantura“, koja je organizovana u okviru obilježavanja decenije postojanja kompanije EuroExpress brza pošta.

Nagradna igra trajala je u periodu od 15. februara do 15. marta, a pravo učešća imala su fizička lica sa teritorije cijele BiH, koja su koristila usluge EuroExpress brze pošte te učešće verifikovala putem oficijelne web stranice kompanije ili pozivom na broj 1331.

„EuroExpress avanturom željeli smo da nagradimo korisnike naših usluga, koji su nas u proteklih deset godina prepoznali kao pouzdanog partnera i zahvaljući kojima smo danas lider u pružanju usluga brze pošte“, izjavio je generalni direktor kompanije Marinko Tomić ističući da je tokom mjesec dana trajanja nagradne igre stigao veliki broj prijava iz cijele zemlje.

Kompanija EuroExpress brza pošta, kornisnike svojih usluga nagradila je sa ukupno osam nagrada, a dobitnici tri glavne nagrade Mirela Alagić iz Tuzle koja je osvojila putovanje za dvoje na Oktoberfest, Merdan Hadis iz Busovače putuje na finale teniskog turnira RolandGarros, a Jelena Šarić iz Banjaluke dobitnik je putovanja za dvoje u Barselonu na trku formule jedan.

Imena ostalih dobnitnika nagradne igre „EuroExpress avantura“ možete pronaći na zvaničnom web sajtu kompanije www.euroexpress.ba.

Osim nagradne igre „EuroExpress avantura“, kompanija EuroExpress brza pošta organizovala je i veliko slavlje za oko 600 zaposlenih, te nagradila radnike koji su se svojim trudom i zalaganjem posebno istakli u izgradnji kompanije.

Vrijednim poklonima nagrađeno je preko 40 kurira, a titulu najboljeg među njima ponio je Jasmel Halilović iz Distributivnog centra Tuzla. Među trinaest distributivnih centara koliko posjeduje kompanija EuroExpress za najbolji je proglašen centar u Zenici, a u okviru svečanosti povodom decenije postojanja kompanije, posebno su nagrađeni oni koji su postavili temelje lideru u pružanju usluga brze pošte i koji su tu od njenog osnivanja.

Deceniju uspješnog poslovanja, rada i razvoja kompanija EuroExpress brza pošta slavi na liderskoj poziciji u pružanju usluga brze pošte, kao licencirani zastupnik svjetskog giganta kompanije FedEx za tržište BiH, ali i kao društveno-odgovorna kompanija koja je od trenutrka osnivanja aktivni učesnik brojnih sportskih i kulturnih događaja u BiH.

Iz kompanije EuroExpress brza pošta najavljuju mnoštvo noviteta, kako na tehnološko-razvojnom planu, tako i u segmentu društveno-odgovornog poslovanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza