Proljetne servisne akcije u Auto centru Tomić

26.04.2021 07:58:19
Proljetne servisne akcije u Auto centru Tomić

Redovna briga o vašem automobilu riješit će vas neželjenih i iznenadnih troškova

Redovna briga o vašem automobilu riješit će vas neželjenih i iznenadnih troškova. U periodu od 15.4.-15.5. u svim poslovnicama Auto centar Tomić vam poklanja:

• 15% popusta na servis zamjene kočnica

• zamjenu ulja i filtera ulja za 179 KM

• besplatni kontrolni pregled vozila

Servis zamjene kočnica uz uštedu od 15%

“Kako biste i u narednom periodu bezbrižno uživali u svom BMW vozilu - kako na kratkim, tako i na dugim putovanjima - pripremili smo posebnu ponudu za vas. Dovezite svoj BMW u najbližu servisnu radionicu Auto centra Tomić gdje ćemo izvršiti servis zamjene kočnica (kočnih diskova i pločica) uz uštedu od 15% na uslugu i dijelove. Originalni BMW dijelovi jamče vašem BMW-u izvrsne performanse kočenja, a vama maksimalnu sigurnost u svakoj situaciji”, poručuju iz Auto centra Tomić.

Zamjena ulja i filtera ulja za 179 KM

Zamjena ulja i filtera ulja po cijeni od 179 KM vrijedi za vozila starija od 4 godine. Osigurava da motor vašeg vozila glatko radi, uz korištenje isključivo motornih ulja preporučena od strane BMW-a zajedno s originalnim BMW filterima ulja.

Besplatan kontrolni pregled vozila

Prvoklasne ponude BMW servisa osiguravaju da ste vi i vaš BMW u najboljim mogućim rukama. Iskusni stručnjaci koriste originalne BMW dijelove kako bi osigurali da i vaš BMW ostane original.

Rezervirajte svoj termin i krenite potpuno bezbrižni na nova putovanja. Posjetite najbližu poslovnicu Auto centra Tomić.

PODIJELI:
TAGOVI: Auto Centar Tomić BMW servis

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika