BMW X1 savršeno se prilagođava izazovima na cesti

05.09.2019 09:15:54
BMW X1 savršeno se prilagođava izazovima na cesti

BMW X1 savršeno je vozilo za sve one koji zadovoljstvo u vožnji žele prilagoditi vlastitim željama i potrebama

BMW X1 savršeno je vozilo za sve one koji zadovoljstvo u vožnji žele prilagoditi vlastitim željama i potrebama. Njegove SAV dimenzije otkrivaju dojmljivo samopouzdanje, a unutrašnjost je pokazatelj iznimne fleksibilnosti. Opremom BMW xLine i BMW Sport Line nudi dva dizajnerska rješenja koja posebno ističu detalje vanjštine i unutrašnjosti. Zahvaljujući kombinaciji tehnologija BMW EfficientDynamics te učinkovitih benzinskih i dizelskih motora BMW TwinPower Turbo, BMW X1 u svim se inačicama pogonskih agregata može pohvaliti iznimno malom potrošnjom i niskim emisijama.

Dizajn

Karakterističan izgled SAV-a BMW X1 izražava na istodobno profinjen i dinamičan način. Bez obzira na to nalazi li se u gradu ili negdje off-road, njegovi dojmljivi obrisi s dugim međuosovinskim razmakom i kratkim prevjesima uvijek privlače poglede. Sportski dizajn spaja s kompaktnim dimenzijama bez da to utječe na fleksibilnost ili izdašnu ponudu prostora u oba reda sjedala. Kombinacija visokokvalitetnih materijala i usklađenih ukrasnih umetaka vješto zaokružuje izgled BMW-a X1.

Udobnost i praktičnost

Savršen partner za putovanje u nepoznato: u unutrašnjosti BMW-a X1 sjedi se na povišenom položaju, pa je pogled izvanredan, a u njemu uživate iz kabine obložene visokokvalitetnim materijalima. U kombinaciji s intuitivnim rukovanjem i vrlo fleksibilnim iskorištavanjem prostora, BMW X1 idealan je partner za sve vaše planove.

xDrive

Inteligentan sustav pogona na sve kotače BMW xDrive savršeno se prilagođava najizazovnijim cestovnim uvjetima i u svakom trenutku kotačima jamči najbolje prianjanje. Upravo xDrive i DSC omogućuju BMW-u serije 1 da stabilno slijedi smjer. Nadziran senzorom sustava DSC, xDrive fleksibilno i brzo raspoređuje snagu među osovinama kako bi već u startu spriječio preupravljanje ili podupravljanje, nudeći na taj način izvanredno držanje smjera. Štoviše, jamči brzo i sigurno ubrzavanje čak i na skliskim ili strmim dijelovima ceste. U kritičnim situacijama DSC ne treba na upravljanje utjecati učestalo kao inače. Tako BMW xDrive kombinira sve prednosti pogona na sve kotače – prianjanje, držanje smjera i sigurnost vožnje – s klasičnom BMW-ovom agilnošću, a rezultat je još više užitka u vožnji.

BMW X1 u svakidašnjem gradskom životu impresionira kompaktnim vanjskim dimenzijama, ali iza njih se skriva mnogo više prostora nego što možete zamisliti. Zahvaljujući visokom krovu, tipičan SAV oblik ima uistinu veliku unutrašnjost koja vas mami na ulazak. Dojmu prostranosti dodatno pridonosi iznimno dobar vidik na sve strane s povišenih sjedala te kroz velike staklene površine. Ali takav doživljaj BMW-a X1 nije samo subjektivan: 56 centimetara za noge na stražnjim sjedalima čak i vrlo visokim putnicima nudi dovoljno udobnosti na dugim putovanjima.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika