Autocentar Tomić predstavlja inteligentnu zvijer BMW X6

27.11.2020 09:22:33
Autocentar Tomić predstavlja inteligentnu zvijer BMW X6
OTVORI GALERIJU

Doživite novi neviđeni način premašivanja očekivanja s novim BMW-om X6

Beskompromisno nekonformistički - novi BMW X6 predstavlja provokativno samopouzdanje. Povrh svega, to je vidljivo u izuzetno sportskoj karoseriji vozila, zajedno s novim, prepoznatljivim jezikom dizajna, koji je prikazuje kroz vrhunsku ekskluzivnost i vizionarske tehnologije, poput impresivne BMW rešetke maske 'Iconic Glow'. Sve to u prvom redu ukazuje na jednu stvar: apsolutnu dominaciju, koju novi BMW X6 demonstrira na skoro svakoj ruti zahvaljujući moćnom motoru, preciznom ovjesu i značajkama poput xOffroad paketa. Doživite novi neviđeni način premašivanja očekivanja s novim BMW-om X6.

Atraktivna zvjerka

Upečatljiv: novi BMW X6 uopće se ne mora kretati kako bi se izdvojio od gomile. To postiže dok stoji mirno zahvaljujući snažnim proporcijama i izražajnom dizajnu, u kombinaciji s BMW-om Individual Shadow Line liniji visokog sjaja. Osobito nakon zalaska sunca, kada je provokator otkrio svoj pravi karakter. To je zato što ekskluzivna BMW 'Iconic Glow' rešetka maske otkriva istinski dojam ekstroverzije vozila. A kad se impresivni 22" kotači počnu vrtjeti, to je napokon točka u kojoj nijedan puls u mirovanju nije siguran. Suprotno tome, unutrašnjost, zahvaljujući ekskluzivnim materijalima i njenoj orijentaciji prema vozaču, nudi jednake razine uzbuđenja i opuštenosti.

Stvoren kako bi vodio

Svojstva alfa zvijeri: vrhunske performanse osmerocilindarskog benzinskog motora od 530 KS, izvanredna preciznost prilagodljivog M ovjesa Professional ili jednostavna suradnja između prilagodljivog dvo-osovinskog zračnog ovjesa i xOffroad paketa pretvaraju novi BMW X6 u idealnog vođu čopora na svakom terenu.

Inovativne tehnologije BMW-a X6

Snažan genij: tehnologija novog BMW-a X6 u svakom je pogledu jednaka njegovim sportskim performansama. To je odmah prepoznatljivo po inovativnom BMW-ovom Laserlight svjetlu u X dizajnu, koji snažnom prednjem kraju pruža usredotočen izgled. Nakon otvaranja vrata - jednostavno i olakšano uz Digital Key pomoću pametnog telefona ili tipkovnice - dočekat će vas najnoviji sadržaji u vezi s komunikacijom i zabavom. Čim stavite svoje piće u držač za čaše s opcijom kontrole temperature, koji ga drži vrućim ili hladnim pritiskom na tipku, uživate u neusporedivom Bowers & Wilkins Diamond zvuku zvučnog sustava dok planirate svoje odredište putem inovativnog koncepta upravljanja pomoću BMW-ovog operativnog sustava 7.0. Na putu, najnovija generacija BMW pomoćnih sustava osigurava da ne stignete samo na svoje odredište u najvećoj udobnosti, nego i u sigurnosti. Tehnologija susreće želju za djelovanjem.

Za više informacija posjetite Autocentar Tomić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika