Iz Blicneta još tri mjeseca na poklon filmovi i serije iz HBO i Cinemax TV paketa

Digitalni kutak

Iz Blicneta još tri mjeseca na poklon filmovi i serije iz HBO i Cinemax TV paketa

Pretplatnici Blicnet digitalne kablovske televizije mogu da uživaju još tri mjeseca u odličnim filmskim i serijskim naslovima na HBO i Cinemax TV kanalima koje dobijaju na poklon

25.01.2022 13:39:10 / Izvor: Akta.ba

Pretplatnici Blicnet digitalne kablovske televizije mogu da uživaju još tri mjeseca u odličnim filmskim i serijskim naslovima na HBO i Cinemax TV kanalima koje dobijaju na poklon. Sa novom akcijskom ponudom korisnici koji aktiviraju HBO i Cinemax TV paket, prva tri mjeseca od dana aktivacije, filmski paket gledaju bez plaćanja mjesečne naknade za paket.

Aktivaciju filmskog TV paketa sa čuvenim HBO, HBO 2 i HBO 3, te Cinemax i Cinemax 2 TV kanalima možete da obavite ovdje ili preko telefonskog broja 051/921-066.

Za više informacija o super akcijskoj ponudi za HBO paket pozovite besplatni info broj 0800 30 600, taster 2 ili posjetite Blicnet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak