Vaša mrežna podrška u svakom trenutku - Solar Smart-Home Živinice

23.02.2022 15:26:45
Solar Smart-Home mrežna podrška

Možda mislite da je održavanje mreže složeno i skupo, ali zapravo nije. Može vam pomoći da odredite lokaciju problema ili ponekad dokažete da problem nije u mreži.

Održavanje mreža

Možda mislite da je održavanje mreže složeno i skupo, ali zapravo nije. Može vam pomoći da odredite lokaciju problema ili ponekad dokažete da problem nije u mreži. Također vam može pomoći da identificirate, locirate i riješite probleme prije nego što počnu uticati na vaš rad.

Pogodnosti koje vam Solar SMART-HOME Živinice nudi:

  • Praćenje rada sistema 24/7 i intervenisanje prije nego problem eskalira,
  • Pomažu vam da odaberete odgovarajuću opremu ili nadogradite postojeću,                 
  • Pristupanje mailu, kontaktima i drugim podacima sa bilo koje lokacije, sigurno i bezbjedno,
  • Uvijek dostupna neograničena podrška, onda kada Vam je to najpotrebnije,                            
  • Definišu plan prilagođen vašem poslu kako bi osigurali funkcionalan i bezbjedan informacioni sistem.

Pružaju vam sveobuhvatnu IT uslugu na jednom mestu:

  • Kompletne IT usluge,                                                                                                                             
  • Podrška za mrežu i servere,                                                                                                                    
  • Korisnička podrška,                                                                                                                                        
  • Zaštita od virusa i nepoželjnih napada,                                                                                               
  • Backup i spašavanje podataka,                                                                                                             
  • Internet u Vašem domu (tražimo najpogodnijeg operatera),
  • VPN konekcije.

Također, jedna od prednosti implementacije sistema za praćenje mreže je lahko rješavanje problema sa usporavanjem mreže, a ne samo s teškim kvarovima.

To može biti odličan način za održavanje na  udaljenim lokacijama bez potrebe za lokalnim IT resursima. Pruža podatke koji se mogu koristiti na brojne načine za poboljšanje vašeg mrežnog okruženja i njegovog rada. I na kraju, ali ne i najmanje važno, može osigurati siguran prijelaz do cloud-a.

Dozvoljavaući kompaniji Solar SMART-HOME da održava vašu IT opremu i da budu vaša mrežna podrška, omogućava vam da se orijentišete na ključni faktor, a to je bavljenje vašim poslovanjem.

"Naš posao je da vaša oprema radi na optimalnom nivou."

Eksperti Solar SMART-HOME će, održavajući Vašu mrežu, servere, računare i ostalu opremu, minimizirati neproduktivni period, a maksimizirati produktivnost infrastrukture. IT stručnjaci su tu da odgovore na probleme brzo, putem veze na daljinu ili dolaskom kod vas. Vaši sistemi će biti zaštićeni, osigurani, i dostupni kada vam trebaju, tako da vaši uposleni mogu biti više produktivni radeći svoj posao.

Solar SMART-HOME d.o.o. može ponuditi na vaš zahtjev plan koji je krojen prema vašem budžetu i potrebama vaše firme. Mogu biti vaš cjelokupni IT odjel ili dopuna vašeg IT odjela. Plan se pravi za svakog klijenta pojedinačno, prema vašim ciljevima i mogućnostima.

Nekoliko mogućih primjera održavanja:

Održavanje kod korisnika

Iznajmite cjelokupni IT odjel ili koristite samo određene usluge stručnog IT osoblja Solar SMART-HOME. Konsultanti će za vas pripremiti plan održavanja sa tačno dovoljnom količinom vremena i osoblja da vaše poslovanje može teći pouzdano, bez zastoja i neplaniranih troškova radi veće profitabilnosti.

Održavanje po pozivu ili van radnog vremena

Neugodne situacije i nezgode se dešavaju onda kada se najmanje nadate. Solar SMART-HOME ima rješenje za vas! Tim IT eksperata je tu da odgovori na nastale probleme ako zatreba čak i nakon radnog vremena.  Nakon konsultacija sa ekspertima koji će vam dati prijedlog, možete odlučiti koje od ponuđenih rješenja je najbolje za vas.

Podrška na daljinu

Ukoliko vam se desi da vam treba pomoć odmah i niste u situaciji da čekate dok IT tehničar dođe do vas, postoji rješenje. Tehničari se mogu konektovati uz pomoć aplikacija za daljinski pristup računarima, te vam u najkraćem mogućem roku otkloniti problem na računaru ili na serveru.

Za korisnike koji imaju ugovor o održavanju, Solar SMART-HOME je odvojio tim experata koji prate i nadziru stanje vaše opreme te reaguju na bilo koji signal o mogućem problemu kako vi ne bi imali problema u radu.

Održavanje servera i računara

Kod IT opreme cilj je da je ona funkcionalna i na raspolaganju cijelo vrijeme. Kada dođe do problema cilj je otkloniti probleme u najkraćem mogućem roku kako to ne bi narušilo produktivnost. Uz ugovor o održavanju, Solar SMART-HOME vam omogućava monitoring kao i održavanje servera i računara, te njihovu sigurnost u smislu zaštite podataka, pravljenja sigurnosnih kopija i sl.

Kako se situacija na tržištu konstantno mjenja, sa Solar SMART-HOME ste u mogućnosti da se prilagođavate novonastaloj situaciji, bilo da imate potrebu za širenjem i smanjenjem, bez dodatnih komplikacija.

Za usluge održavanja mreže, kao i za mnoge druge usluge koje nudi firma Solar SMART-HOME, kontaktirajte na:

Solar SMART-HOME d.o.o. Živinice

www.smart-home.ba
e-mail:     

office@smart-home.ba
Direkcija: 

+387 35 831 330
+387 62 610 323
                  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak