Punjač za automoobile

TeltoCHARGE Pametni prenosni punjač za električne automobile (Foto)

11.08.2023 15:11:51

Vrhunska kvaliteta, vrlo prilagodljivo i jednostavno korištenje promijeniti će vaše iskustvo punjenja Električnih vozila (EV).

Solar Smart-Home d.o.o. Živinice iz svoje ponude izdvaja TeltoCHARGE Pametni prenosni punjač za električne automobile

Vrhunska kvaliteta, vrlo prilagodljivo i jednostavno korištenje promijeniti će vaše iskustvo punjenja Električnih vozila (EV). Teltonika donosi punjač automobila koji kombinira funkcionalnost, vrhunski izgled, visokokvalitetnu izradu i pametne značajke punjenja kako bi vam uštedio vrijeme i novac.

  • Pametne funkcije dostupne preko mobilne aplikacije
  • Povezivanje preko Etherneta, WiFi, 4G, Bluetooth-a
  • OCPP 1.6 Kompatibilnost za inte¬graciju   
  • NFC Čitač
  • Dinamičko balansiranje opterećenja
  • Solarna integracija

TeltoCharge ima robusnu vanjsku školjku i pouzdan kvalitet izrade, koji može izdržati čak i najoštrije vremenske uslove, što znači da se može sigurno instalirati i unutra i vani.

SNAŽAN - Kapacitet punjenja do 22 kW, što omogućava 10 puta brže punjenje u odnosu na ostale punjače. Provedite manje vremena čekajući da se vaš punjač napuni, a više uživajte u vožnji.

POVEZAN - TeltoCharge može brzo da se uparl sa bilo kojim pametnim uređajem preko Wi-Fi/Bluetooth-a ili GSM-a, što vam omogućava da lako daljinski kontrolišete svoj punjač.

KOMPATIBILAN - Kompatibilan je sa svakim električnimvozilom i Plug-in (PHEV) hibridom sada i u budućnosti. ZAŠTIĆEN - Brza i laka autorizacija punjenja pomoću NFO kartice kako bi se sprečila bilo kakva neželjena upotreba. POGODAN - Dinamička LED svjetla pokazuju snagu, povezanost status punjenja i druga ažuriranja punjača.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika