Solar Smart Home uređaji za sigurnost, udobnost i uštedu energije u vašem domu!

06.10.2022 08:17:29
Solar Smart Home

Solar Smart Home sistem se brine za sigurnost, udobnost i uštedu energije u vašem domu. Upravljajte svim funkcijama sistema i njegovih dodatnih senzora s vašeg pametnog telefona.

Solar Smart Home sistem se brine za sigurnost, udobnost i uštedu energije u vašem domu. Upravljajte svim funkcijama sistema i njegovih dodatnih senzora s vašeg pametnog telefona.

Nakon što se instalira Smart Home uređaj i dodatci, aplikacija vam pomoću centralne jedinice sustava omogućuje upravljanje dodacima i senzorima kao što su kamera, multisenzor svjetlosti, pokreta i temperature, senzor vrata/prozora, pametnim utičnicama te drugim dodacima koji se mogu spojiti na sistem.

Bez brige – iako ima puno mogućnosti i iznimno je proširiv, sistem ne zahtjeva višesatno i zamorno podešavanje. Dovoljno je postaviti njegove senzore te mu prepustiti da prati i uči navike ukućana. U tili čas će naučiti sam uključiti alarm kada nema nikoga kod kuće, deaktivirati ga kad se ukućani vrate, regulirati rasvjetu i temperaturu prostora.

U svakom trenutku možete pomoću kamere provjeriti stanje u domu, a sve važne obavijesti o radu sustava i događajima u domu ćete primiti na ekran vašeg pametnog telefona.

Kamera

Odaberete Smart Home paket koji sadrži kameru, lako možete vidjeti što radi vaš kućni ljubimac preko dana dok ste vi na poslu. Sami odlučite o razini nadzora preko kamere – primjerice, možete onemogućiti kameru dok je netko od ukućana doma.

Multisenzor

Jedan ili više multisenzora detektiraju svjetlost, pokret te mjere temperaturu kako bi Smart Home sistem podignuo uzbunu ili tek ujutro samostalno uključio pametnu rasvjetu i zagrijao prostor za ugodnije buđenje.

Pametna utičnica

Pretvorite bilo koju utičnicu u vašem domu u pametnu, te uključujte i isključujte uređaje spojene na nju. Nema više zaboravljanja pegle, aparata za kavu ili pak ostavljanja noćne lampe da sja cijeli dan.

Napredne Tehnologije

Solar SMART-HOME d.o.o. Živinice je tim iskusnih stručnjaka koji svoju ekspertizu i energiju reflektuju na vas i vašu kompaniju, dajući joj ono što je nedostajalo da postignete sve željene ciljeve. Preko 100 uspešnih projekata i 50 kompanija koje su osetile prednosti saradnje sa Solar SMART-HOME timom govore više o njima od njih samih.

Način

Poznajući poslovno okruženje u regionu i negujući odlične partnerske odnose sa vodećim svetskim kompanijama iz oblasti, Solar SMART-HOME strategija postupno i temeljno adresira svaki aspekt saradnje sa klijentom, pružajući mu najbolje iz regiona i svijeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak