Smart Home, za sigurnije stanovanje!

17.02.2022 07:56:33
Smart Home sistem

Smart Home sistem se brine za sigurnost, udobnost i uštedu energije u vašem domu.

Smart Home sistem se brine za sigurnost, udobnost i uštedu energije u vašem domu. Upravljajte svim funkcijama sistema i njegovih dodatnih senzora s vašeg pametnog telefona.

Nakon instalacije Smart Home uređaje i dodatke, aplikacija vam pomoću centralne jedinice sustava omogućuje upravljanje dodacima i senzorima kao što su kamera, multisenzor svjetlosti, pokreta i temperature, senzor vrata/prozora, pametnim utičnicama te drugim dodacima koji se mogu spojiti na sistem.

Bez brige – iako ima puno mogućnosti i iznimno je proširiv, sistem ne zahtjeva višesatno i zamorno podešavanje. Dovoljno je postaviti njegove senzore te mu prepustiti da prati i uči navike ukućana. U tili čas će naučiti sam uključiti alarm kada nema nikoga kod kuće, deaktivirati ga kad se ukućani vrate, regulirati rasvjetu i temperaturu prostora.

U svakom trenutku možete pomoću kamere provjeriti stanje u domu, a sve važne obavijesti o radu sustava i događajima u domu ćete primiti na ekran vašeg pametnog telefona.

"Solar SMART-HOME d.o.o. Živinice je tim iskusnih stručnjaka koji svoju ekspertizu i energiju reflektuju na vas i vašu kompaniju, dajući joj ono što je nedostajalo da postignete sve željene ciljeve. Preko 100 uspešnih projekata i 50 kompanija koje su osjetile prednosti saradnje sa Solar SMART-HOME timom govore više o nama od nas samih." poruka je iz kompanije Solar SMART-HOME d.o.o. Živinice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo